Τύποι γυναικών που δεν βρίσκουν άντρα

Ποιοι είναι οι τύποι γυναικών που δεν βρίσκουν άντρα και τι είναι αυτό που πραγματικά τους απωθεί; Από μικρές ακούμε πως πρέπει να είμαστε θηλυκές, να ξέρουμε να περπατάμε, να διατηρούμε σωστή στάση σώματος και το πιο σημαντικό από όλα να ξέρουμε να εκφραζόμαστε και να συμπεριφερόμαστε με τον τρόπο που αρμόζει σε μία γυναίκα! Κάποιες γυναίκες από την φύση τους είναι πιο ναζιάρες και άλλες θα λέγαμε είναι πιο δυναμικές και όχι τόσο γατούλες. Όμως οι τύποι γυναικών που δεν βρίσκουν άντρα ανήκουν θα λέγαμε σε ακραίες κατηγορίες όπως γκρινιάρες, γλωσσούδες, υπερβολικά ζηλιάρες, ιδιαίτερα  εγωίστριες και άλλα. Κάποιοι άντρες έχουν τη λανθασμένη εντύπωση πως αυτά είναι και κάποια στοιχεία της δυναμικής και ανεξάρτητης γυναίκας! Για αυτόν τον λόγο δυσκολεύονται να πλησιάσουν μία γυναίκα που ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.

Αν κάνουμε λίγη αυτοκριτική, εύκολα, θα συνειδητοποιήσουμε ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα μας. Αυτό θα μας βοηθήσει γενικότερα στην εξέλιξή μας και όχι μόνο για να καταλάβουμε ποιος είναι ο λόγος που τελικά δεν μπορούμε να βρούμε άντρα. Όλες μας έχουμε κάποια προτερήματα αλλά και κάποια μειονεκτήματα που είναι  προς όφελός μας να τα αναγνωρίζουμε και να τα διορθώσουμε. Δείτε λοιπόν παρακάτω ποιοι είναι οι τύποι γυναικών που δεν βρίσκουν άντρα και τι είναι αυτό που τους ενοχλεί. Μπορεί να είναι πιο εύκολο όταν μας συμβαίνει κάτι να ρίχνουμε το βάρος στον άλλον αλλά καλύτερα είναι να κοιτάμε τα πράγματα πιο σφαιρικά ώστε να βγάζουμε συμπεράσματα που αγγίζουν περισσότερο την πραγματικότητα. Η καθεμία από εμάς έχει την δική της προσωπικότητα αλλά τα στοιχεία του χαρακτήρα μας μπορούμε να τα δουλέψουμε και να τα φτάσουμε στα επίπεδα που εμείς επιθυμούμε.

Τύποι γυναικών που δεν βρίσκουν άντρα

1)Γκρινιάρες

Οι περισσότεροι άνδρες διαμαρτύρονται πως δεν αντέχουν την γκρίνια από μία γυναίκα! Οι γυναίκες από την άλλη θεωρούμε πως μας αναγκάζουν να γκρινιάζουμε όταν δεν καταλαβαίνουν με άλλο τρόπο. Η αλήθεια είναι πώς δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχει ο τύπος της γκρινιάρας γυναίκας. Αυτή την ταμπέλα κολλάμε σε μία γυναίκα που γκρινιάζει χωρίς κανέναν απολύτως λόγο και γίνεται αρκετά κουραστική θεωρώντας πως έτσι ίσως καταφέρει να περάσει το δικό της. Άλλες φορές πάλι παρατηρούμε πώς  κάποιες γυναίκες χρησιμοποιούν την γκρίνια ως όπλο για να τραβήξουν την προσοχή και να υποχρεώσουν τον άλλον να λειτουργήσει με τον τρόπο που οι ίδιες επιθυμούν. Μην μπερδεύουμε την ναζιάρικη γκρίνια μιας γυναίκας που ίσως είναι αρεστή μέχρι και χαριτωμένη, με αυτό που ονομάζουμε “γκρινιάρα γυναίκα”. Μάλιστα έχει αποδειχθεί πως μία γκρινιάρα ενοχλεί ακόμα και εμάς τις γυναίκες οπότε σκεφτείτε πόσο θα μπορούσε να το υποστεί ένας άντρας!

2)Γλωσσούδες

Στους τύπους γυναικών που δεν βρίσκουν άντρα ανήκουν και οι γνωστές γλωσσούδες  γυναίκες. Θα λέγαμε πως είναι κάτι πιο εξελιγμένο από τις γκρινιάρες! Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί μία γυναίκα να μην γκρινιάζει για κάτι που θέλει να πετύχει αλλά μπορεί απλά να έχει άποψη για τα πάντα και να μιλάει ακατάπαυστα. Όπως έχουν αναφέρουν πολλοί άντρες αυτό είναι κάτι που δεν το αντέχουν και θα τους κάνει εύκολα να απομακρυνθούν από τη συγκεκριμένη γυναίκα που θα δείξει τέτοιου είδους στοιχεία. Οι γλωσσούδες γυναίκες φαίνεται να θέλουν να «καπελώσουν» τον συνομιλητή τους με αποτέλεσμα ένας άντρας να αισθανθεί δυσαρεστημένος αλλά και μειονεκτικά. Πώς θα μπορούσε λοιπόν να οδηγηθεί σε σχέση ένας άντρας εύκολα με μία γυναίκα γλωσσού;

3)Υπερβολικά ζηλιάρες

Θα λέγαμε πως η ζήλια δεν είναι καθαρά αντρικό προνόμιο ή γυναικείο αφού χτυπάει και τα δύο φύλα με τον ίδιο τρόπο και στην ίδια ένταση. Όσο όμως δεν ανεχόμαστε οι γυναίκες έναν υπερβολικά ζηλιάρη άντρα το ίδιο συμβαίνει και με τους άντρες. Μία υπερβολικά ζηλιάρα γυναίκα τους πνίγει και τους απωθεί αφού θέλουν και αυτοί το χώρο τους και λίγο χρόνο για τον εαυτό τους. Πολλοί πιστεύουν πως η ζήλια στον έρωτα είναι δεδομένη αλλά η υπερβολική ζήλια μπορεί να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της. Το κακό είναι πως όταν ξεκινάει μία σχέση γοητευόμαστε, τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες, από τη ζήλια αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πώς μπορεί να εξελιχθεί. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως οι άντρες σε μεγαλύτερο βαθμό φροντίζουν να ελέγξουν την κατάσταση από την αρχή και πριν ξεφύγει από τα όρια.

4)Ιδιαίτερα εγωίστριες

Ο τύπος της ιδιαίτερα εγωίστριας γυναίκας σίγουρα δεν θα μας χάριζε πόντους! Πολλοί άντρες φαίνεται πώς τελικά εκτιμούν και θαυμάζουν τον δυναμισμό σε μία γυναίκα αλλά αντιπαθούν τον εγωισμό ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει άσχημη συμπεριφορά. Φυσικά δεν πρέπει να μπερδεύουμε τον εγωισμό με την αξιοπρέπεια! Όταν μιλάμε για μία εγωίστρια γυναίκα εννοούμε τις περιπτώσεις που παρατηρούμε πως μία γυναίκα ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τον εαυτό της και τα δικά της θέλω αγνοώντας οποιονδήποτε βρίσκεται δίπλα της. Επίσης εγωίστρια θα λέγαμε και μία γυναίκα η οποία δικαιολογεί απόλυτα τα μειονεκτήματα της και τα λάθη της αλλά κατακρίνει τα μειονεκτήματα και τα λάθη του άλλου. Επειδή όμως ο εγωισμός είναι κάτι που δεν φαίνεται πάντα από την αρχή ίσως αρχικά οι άντρες να πλησιάσουν μία γυναίκα αλλά όταν αντιληφθούν πως άξια φέρει την ταμπέλα της εγωίστρια τότε απομακρύνονται.

5)Μίζερες

Για το τέλος κρατήσαμε κάτι που θα λέγαμε πως είναι από τα πιο απωθητικά στοιχεία που μπορεί να έχει μία γυναίκα. Την μιζέρια! Στα ανδρικά πηγαδάκια συχνά θα ακούσουμε πόσο άσχημο τους φαίνεται μία γυναίκα να είναι μίζερη και να μην μπορεί να απολαύσει όμορφες στιγμές. Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να περάσει όμορφα και οποιοσδήποτε βρίσκεται δίπλα. Ο τύπος της μίζερης γυναίκας φαίνεται πως είναι από τους πιο δύσκολους και επίσης χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να καταφέρει να αποβάλλει όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα που της δημιουργούν μιζέρια. Φυσικά όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί να προσπαθήσουμε με τον σωστό τρόπο και να πιστέψουμε πώς μπορούμε να αλλάξουμε ότι δεν μας αρέσει.

Παραπάνω αναλύσαμε μερικούς από τους πιο βασικούς τύπους γυναικών που δεν βρίσκουν άντρα αλλά πρέπει να τονίσουμε πως είναι πολύ σημαντικό να διατηρούμε την αυτοπεποίθησή μας σε φυσιολογικά επίπεδα. Ίσως ο λόγος που δεν βρίσκει μία γυναίκα άντρα να μην οφείλεται αποκλειστικά σε άσχημα στοιχεία του χαρακτήρα της αλλά σε αυτά που η ίδια πιστεύει για τον εαυτό της και ασυναίσθητα μεταφέρει στους άλλους. Είναι πολύ σημαντικό να τα βρούμε με τον εαυτό μας και να πιστέψουμε στα θετικά του στοιχεία και στις ικανότητές μας!

No Comments Yet

Comments are closed