Τηλεοπτικές εκρήξεις: Η Μπόμπα στη θέση της Queen Ντίνα; Ο ρόλος του Γαβαλά και όλες οι αλλαγές στο «My style Rocks»!

Πολύ χοντρό παρασκήνιο παίζεται τα τελευταία 24ωρα για το «My styleRocks». Και οι βόμβες που θα σκάσουν θα προκαλέσουν αλυσιδωτές εκρήξεις μεγατόνων.

Μαθαίνω πως η Σπυροπούλου έφαγε οριστικά διπλό άκυρο για την παρουσίαση του ριάλιτι μόδας το οποίο πάει για τρίτο κύκλο. Και από τον Ατζούν και από τον Σκάϊ.

Η Μπέτυ Μαγγίρα συνεχίζει και το όνομά της παίζει για την παρουσίαση του παιχνιδιού. Όμως παίζει και ένα ακόμη όνομα: Αυτό της Χριστίνας Μπόμπα.

Η σύζυγος Τανιμανίδη γνωρίζεται προσωπικά με τον Ατζούν Ιλίτζαλι και δεν αποκλείεται να είναι τελικά αυτή που θα κρατήσει το τιμόνι του ριάλιτι.

Δεν έχει ξαναδοκιμαστεί στην τηλεόραση, είναι δύσκολο το πρότζεκτ όμως για όλα υπάρχει πρώτη φορά. Και φυσικά αν τελικά περάσει το τεστ με επιτυχία – για να είμαι ακριβής κάτι για κρυφό δοκιμαστικό μου είπαν το βράδυ της Παρασκευής – θα έχει την ανάλογη βοήθεια και το ανάλογο πουσάρισμα. Και αν τελικά τα παραπάνω συμβούν δεν θα είναι η μόνη αλλαγή στο ριάλιτι.

Σε συζητήσεις για την κριτική επιτροπή είναι και ο Λάκης Γαβαλάς. Είχε συμμετάσχει ως γκεστ, είχε φέρει υψηλά νούμερα και είναι πολύ πιθανόν στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι να τον δούμε σε μόνιμη βάση να κρίνει τις καινούργιες παίκτριες.

Τελευταίο και σημαντικότερο: Όλο το παιχνίδι του χρόνου θα παιχτεί στις υποψήφιες. Και γι’ αυτό το λόγο θα γίνει και pre casting και όχι επιλογή όπως πέρσι στα κουτουρού που η παραγωγή διάλεξε τις παίκτριες βάση ακολούθων στο Instagram.

No Comments Yet

Comments are closed