Τι είπαν Μπουτάρης- Καλαφάτης για τον ήρωα σμηναγό

Τη θλίψη και τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, εξέφρασε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Μπουτάρης.

«Θέλω να εκφράσω τη θλίψη και τα συλλυπητήριά μου για τον σμηναγό που σκοτώθηκε εν ώρα υπηρεσίας» τόνισε ο κ. Μπουτάρης υποστηρίζοντας ότι διάβασε πως από το 1990 η χώρα μας έχει χάσει 112 πιλότους και 85 αεροπλάνα.

“Πόσο κάνει η ανθρώπινη ζωή εν καιρό ειρήνης; Εάν υπολογίσεις πόσο κάνει η ανθρώπινη ζωή – εάν μπορεί κανείς να το υπολογίσει – πόσο κάνει ένα αεροπλάνο, αντιλαμβάνεστε ότι εν καιρώ ειρήνης είναι μεγάλη η απώλεια και σε ανθρώπινο δυναμικό και σε μηχανές», είπε χαρακτηριστικά ο κ.  Μπουτάρης.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε και ο επικεφαλής της παράταξης “Εντάξει”, Σταύρος Καλαφάτης. “Θυσιάστηκε για την πατρίδα είναι σύγχρονος ήρωας. Εικόνα του θα μείνει αθάνατη”, είπε ο κ. Καλαφάτης, εκφράζοντας παράλληλα τον αποτροπιασμό του για όλους εκείνους που όπως είπε θέλουν να υποβαθμίσουν το γεγονός χαρακτηρίζοντας εργατικό ατύχημα.

Νωρίτερα εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα, καθώς και η επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης Ρία Καλφακάκου.

No Comments Yet

Comments are closed