Τι είναι το Viber Messaging και πώς μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας;

Με το Viber Marketing πετυχαίνεται ραγδαία αύξηση των πωλήσεων και διατηρείτε την συχνή επαφή με το υπάρχον πελατολόγιο σας. Έτσι το ενημερώνετε σε πραγματικό χρόνο για τις προσφορές – εκπτώσεις των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Στέλνετε όποτε θέλετε και όσα viber μηνύματα θέλετε από την αποθήκη σας, γίνετε η αποστολή και τα υπόλοιπα μένουν στην διάθεση σας.  Δημιουργούμε το κατάλληλο κείμενο και αφού το εγκρίνετε το αποστέλλουμε με εγγύηση παράδοσης. Μετά την αποστολή, σας αποστέλλουμε την αναφορά παράδοσης με όσα παρελήφθησαν. Εντοπίζουμε όσα δεν ισχύουν ώστε να τα αφαιρέσουμε από την λίστα σας.

Ένα μήνυμα Viber έχει τη μορφή που φαίνεται στην εικόνα. Αποτελείται από 3 ξεχωριστά σημεία:

  • Το κείμενο (που έχει μέγεθος έως και χίλιους χαρακτήρες)
  • Την εικόνα
  • Το call to action, δηλαδή το κουμπί που οδηγεί σε ένα συγκεκριμένο σύνδεσμο URL

Γιατί να επιλέξετε αποστολή μέσω Viber;

Το μέγιστο όριο κειμένου είναι έως 1000 χαρακτήρες, κάτι που σημαίνει πως μπορείτε να συντάξετε πιο στοχευμένα διαφημιστικά μηνύματα χωρίς συγκεκριμένους περιορισμούς. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα μέσα στο μήνυμά σας. Ως γνωστόν, οι εικόνες και τα οπτικά μέσα έχουν μεγαλύτερη επίδραση σε μια διαφήμιση και μπορούν να μεταδώσουν περισσότερο άμεσα το διαφημιστικό μήνυμα και το σκοπό της καμπάνιας σας με λιγότερο κόπο και κόστος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν σύνδεσμο μέσα στο μήνυμά σας που οδηγεί σε ένα συγκεκριμένα URL μέσω ενός κουμπιού (button). Το κουμπί είναι άμεσα ορατό και παρακινινεί με μεγαλύτερη αμεσότητα το χρήστη να οδηγηθεί προς το σύνδεσμο που επιθυμείτε (π.χ. προϊόντα και υπηρεσίες της επιχείρησής σας). Επίσης με την επιλογή του Viber έχετε το πλεονέκτημα:

  • Υποστήριξης μεγάλου κείμενου και ελληνικών χαρακτήρων στο όνομα αποστολέα.
  • Σημαντικά χαμηλότερου κόστους.
  • Υποστήριξης αναφορών παράδοσης, όπως με τα SMS.
  • Αυτόματης αποστολής σε SMS σε περίπτωση αποτυχημένης παράδοσης (προαιρετικά), αν για παράδειγμα ο παραλήπτης δεν έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή Viber.
  • Αποστολής μέσω HTTP API.

 

No Comments Yet

Comments are closed