Τι έκανε ο Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ

Μαζί με την ίδια πτήση της Αegean ήρθαν το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής. Δεν έκατσαν ωστόσο κοντά μέσα στο αεροπλάνο αλλά ταξίδεψαν economy class.

O πρώην πρωθυπουργός το ίδιο βράδυ έφαγε με στενούς προσωπικούς του φίλους σε παραλιακή ψαροταβέρνα στη Νέα Κρήνη με τους οποίους γιόρτασε τα γενέθλιά του και έσβησε τα 62 κεράκια.

Η επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη, στην οποία παρά τα όσα κατά καιρούς λέγονται θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές όπως κάνει από το 1989 οπότε και μπήκε στην πολιτική, έγινε ώστε να παραστεί στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 83η ΔΕΘ.

Ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός, δεδομένων και των δηλώσεων Καμμένου, αλλά και όσων θέλουν να δημιουργήσουν δήθεν θέμα επικοινωνίας του με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχώρησε σε μια, από τις ελάχιστες αυτά τα 9 χρόνια, δημόσια δήλωσή του για να εκφράσει την απόλυτη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Άλλωστε και ο βουλευτής Σερρών Κώστας Αχ. Καραμανλή σε νέα του συνέντευξη επανέλαβε πως “και με τον Καραμανλή και με τον Τσίπρα δεν γίνεται! Ο Καραμανλής είναι ζωντανό κομμάτι της ΝΔ. Πάντα εδώ. Ποτέ απέναντι”.

No Comments Yet

Comments are closed