Τι είπε ο Σταρόβας για την τηλε-κόντρα Αρναούτογλου-Κανάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα, δε γίνεται!» με τη Ναταλία Γερμανού ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας το μεσημέρι της Κυριακής, ο οποίος ρωτήθηκε σχετικά με την τηλεοπτική κόντρα του Αντώνη Κανάκη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Εμένα με στεναχωρούν αυτά τα πράγματα», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης, όταν ρωτήθηκε σχετικά και ξεκάθαρα πήρε το μέρος του επί χρόνια φίλου και συνεργάτη του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Με τσαντίζει όταν κάποιος κατηγορεί κάποιον, ενώ το κάνει και ο ίδιος», προσθέτοντας ότι: «Όλοι κάνουν την ίδια δουλειά, όλοι κάνουν τα ίδια πράγματα».

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης σχολίασε και το βίντεο που παρουσίασε ο Αντώνης στο «Βινύλιο» με τις αντιγραφές του «Live Tonight», αναφέροντας: «Το βίντεο δεν μου φάνηκε ότι το έστειλε κάποιος ακροατής». «Τα παραδείγματα του συγκεκριμένου βίντεο είναι πράγματα που τα κάνουμε όλοι», υπογράμμισε ακόμα.

«Ο Γρηγόρης λειτουργεί με το συναίσθημα και το εκτιμώ πολύ στους ανθρώπους. Είναι μπουνταλάς που λέμε κι εμείς στη Θεσσαλονίκη. Πέφτει με τα μούτρα σε κάτι. Είναι ενθουσιώδης. Δε θα κάτσει ποτέ να σκεφτεί τι κάνει ο άλλος. Δεν είναι τέτοιος πονηρός ο Γρηγόρης», τόνισε ο Δημήτρης Σταρόβας.

πηγή: star.gr

No Comments Yet

Comments are closed