Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη Θεσσαλονίκη

Στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για την εκδήλωση που διοργάνωσε παρουσία του πρωθυπουργού στον σταθμό Σιντριβάνι/Έκθεση του Μετρό. “Εγκαινίασαν το Μετρό 3 χρόνια νωρίτερα”, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ σημειώνοντας πως έβαλαν ως και μουσαμάδες έβαλαν στα εκδοτήρια και πως έτσι υποτιμούν προκλητικά τη νοημοσύνη των θεσσαλονικέων.

Ο κ. Μητσοτάκης ήταν έντονα επικριτικός προς την κυβέρνηση και αναφορικά με τη συνένωση του Διεθνούς Πανεπιστημίου με τρία ΤΕΙ, Θεσσαλονίκης, Σερρών και Καβάλας. “Ανακοίνωσαν Διεθνές Πανεπιστήμιο που υπάρχει απο το 2007”, είπε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος και στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή που το είχε ιδρύσει. Όπως πρόσθεσε το έκαναν όχι για να το αναβαθμίσουν αλλά για να το υποβαθμίσουν χωρίς σχέδιο και χωρίς αξιολόγηση. Ενώ πρόσθεσε πως μια ημέρα μετά την εξαγγελία του κ. Τσίπρα παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Διεθνούς Πανεπιστημίου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στη συγκυβέρνηση και τους ΑΝΕΛ. Για τον κ. Καμμένο, απο το βήμα της συνεδρίασης της ΠΕ, τόνισε πως αν ήθελε να εμποδίσει την κυβέρνηση να υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών έπρεπε ήδη να έχει αποχωρήσει απο αυτήν. “Μένοντας έδωσε στον κ. Τσίπρα το στυλό για να υπογράψει”, είπε.

Αναφορικά με τις προγραμματισμένες τηλεοπτικές τους συνεντεύξεις και την επικείμενη συνάντηση των κυβερνητικών εταίρων, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε πως έκαναν reality show την πολιτική ζωή. “Μπορούν να αυτοεξευτελίζονται αλλά δεν μπορούν να μετατρέπουν την πολιτική ζωή της χώρας σε survivor”, υπογράμμισε και τόνισε πως η χώρα δεν μπορεί ούτε για ημέρα παραπάνω να κυβερνάται απο μια κυβέρνηση “κουρελού”.

No Comments Yet

Comments are closed