Τη διαγραφή του Ν.Παππά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο Στ. Πέτσας

Τη διαγραφή του Νίκου Παππά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε, με δήλωση του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι «24 ώρες μετά την αποκάλυψη ενός αδίστακτου παρακράτους επί των ημερών της διακυβέρνησής του ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να σιωπά».

«Τα ερωτήματα, όμως, είναι αμείλικτα. Γνώριζε την ύπαρξη παρακράτους ο κ. Τσίπρας; Αν ναι τι έκανε γι αυτό; Ενημερώθηκε από τον κ. Παππά, τότε υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησής του και πιο στενό του συνεργάτη;» διερωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Σε κάθε περίπτωση ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στους κανόνες της Δημοκρατίας οφείλει να διαγράψει άμεσα τον κ. Παππά από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό», κατέληξε ο κ. Πέτσας.

Σημειώνεται ότι η επιστολή που κατέθεσε χθες, Δευτέρα, στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Παπαγγελόπουλου, ο επιχειρηματίας  Σάμπυ Μιωνή -με το επισυναπτόμενο ηχητικό ντοκουμέντο από συνομιλία που είχε με τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππά- δρομολόγησε εξελίξεις, με κύκλους της Ν.Δ. να κάνουν λόγο για «παρακράτος» ΣΥΡΙΖΑ με «αποκρουστικές μεθόδους».

No Comments Yet

Comments are closed