Τι αποκάλυψε ο Μητσοτάκης στους βουλευτές της ΝΔ Θεσσαλονίκης

Το θέμα του ΟΑΣΘ κυριάρχησε στην 20λεπτη συνάντηση που είχε χθες ο πρωθυπουργός με τους βουλευτές Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.

Η συνάντηση, που έγινε στο γραφείο του υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρου Καράογλου, πριν από τη σύσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους Φορείς της πόλης και στην οποία συμμετείχαν όλοι οι γαλάζιοι βουλευτές, εκτός του Κώστα Γκιουλέκα, ο οποίος βρισκόταν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την ενημέρωση από τους Ν.Δένδια και Ν.Παναγιωτόπουλο της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του myportal.gr δεν έκρυψαν από τον πρωθυπουργό την άποψή τους πως υπήρξε καθυστέρηση στην υλοποίηση του σχεδιασμού για βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης.

Ο πρωθυπουργός τόνισε προς τους βουλευτές πως δεν υπάρχει στον σχεδιασμό ούτε αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα με ανασχηματισμό ούτε προκήρυξη εκλογών, ζητώντας τους να μείνουν επικεντρωμένοι στη δουλειά τους και να τον ενημερώνουν για τις εξελίξεις στη Θεσσαλονίκη.

Σημείωσε δε προς τους βουλευτές πως θα εγκαινιάσει κανονικά τη Διεθνή Έκθεση τον Σεπτέμβριο, αν και αυτή λόγω του κορωνοϊού, θα έχει διαφορετική μορφή, εστιασμένη περισσότερο σε B2B συναντήσεις.

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed