Τι απαντά ο Γ. Μυλόπουλος σε όσους αμφισβητούν την πρόοδο του έργου του μετρό στη Βενιζέλου

Απάντηση σε όσους αμφισβητούν την πρόοδο του έργου του μετρό δίνει με νέα ανάρτησή του ο πρώην πρόεδρος του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. Γιάννης Μυλόπουλος.

Ο κ. Μυλόπουλος τονίζει ότι είναι απόλυτη ανακρίβεια ότι δεν υπάρχει λύση και μελέτες για τη Βενιζέλου και υποστηρίζει ότι «μέχρι σήμερα έχουν επενδυθεί στη Βενιζέλου περισσότερα από 5 εκ. ευρώ σε μελέτες και έργα, τα οποία μπορεί να τα βρει οποιοσδήποτε μπει στη Διαύγεια και τα οποία δυστυχώς θα πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων αν πράγματι αλλάξει ο σχεδιασμός».

Η ανάρτηση του κ. Μυλόπουλου

ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ
(Απάντηση σε όσους ψευδόμενοι αμφισβητούν την πρόοδο του έργου στη Βενιζέλου)
Είναι απόλυτη ανακρίβεια, για να μην πω σκόπιμο ψέμμα, ότι δήθεν δεν υπάρχει λύση και τάχα δεν υπάρχουν μελέτες για τη Βενιζέλου.
Μέχρι σήμερα έχουν επενδυθεί στη Βενιζέλου περισσότερα από 5 εκ. Ευρώ σε μελέτες και έργα, τα οποία μπορεί να τα βρεί οποισδήποτε μπει στην Διαύγεια και τα οποία δυστυχώς θα πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων αν πράγματι αλλάξει ο σχεδιασμός.
Βοά η Θεσνίκη για το έργο που έγινε τα τελευταία 3,5 χρόνια σε όλα τα εργοτάξια του Μετρό.
Μόνον όσοι προσεγγίζουν το Μετρό με σκοπιμότητες και ιδιοτέλεια δεν αναγνωρίζουν την πρόοδο που έχει γίνει.
Δυστυχώς οι ίδιοι άνθρωποι που με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους έριξαν το Μετρό στα βράχια το 2012-2016, σήμερα επανέρχονται με άλλες ιδιότητες, για να ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.

No Comments Yet

Comments are closed