Θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ για την απώλεια του Μάνου Μαλέλη από κορωνοϊό

Ο εξωδιοικητικός παράγοντας του μπασκετικού ΠΑΟΚ έφυγε από την ζωή σε ηλικία 64 ετών.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Alpha Δήμο Βερύκιο, ο εκλιπών νοσηλευόταν για περίπου περίπου μια εβδομάδα στο ΑΧΕΠΑ (έπασχε από ένα αυτοάνοσο) προσβλήθηκε από κορονοϊό στον οποίο οφείλονταν και η ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.

Ο ίδιος έγραψε:

Σύμφωνα με το «Metrosport», ο Μ.Μαλέλης ήταν εκείνος που είχε μεσολαβήσει για να επιτευχθεί συμφωνία μεγάλης χορηγίας της εταιρείας «Prime Insurance» ιδιοκτησίας Κοντομηνά που έδωσε βαθιά ανάσα για μία τριετία στην «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

«Οι στιγμές που περνάμε είναι πρωτόγνωρες και γίνονται ακόμη πιο σκληρές, όταν φεύγουν από κοντά μας, αγαπημένα πρόσωπα και άνθρωποι που αποδεδειγμένα στήριξαν στα δύσκολα και όταν ο ΠΑΟΚ το είχε ανάγκη.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετά σήμερα τον Μάνο Μαλέλη, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 64 ετών.
Αποχαιρετάμε ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, έναν αθεράπευτο ΠΑΟΚτσή, που έβαλε πλάτη όταν η ομάδα μας το είχε ανάγκη, στήριξε τον ΠΑΟΚ στα δύσκολα και το έκανε, με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο μέχρι το τέλος.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους.
Καλό ταξίδι Μάνο…».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, τηλέφωνο

 

 

Σε ανακοίνωσή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μάνου Μαλέλη, για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου.

Ο Μάνος Μαλέλης υπήρξε επίλεκτο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ επί σειρά ετών, με σημαντική συνεισφορά όποτε του ζητήθηκε.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

 

No Comments Yet

Comments are closed