Θες να κρατήσει η σχέση σας; Αυτές είναι οι 6+1 ερωτήσεις που δεν πρέπει να του κάνεις ποτέ!

Ποιες είναι οι ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στον σύντροφό σου;

Έχεις συνέχεια αμφιβολίες για τον σύντροφό σου με αποτέλεσμα να του σπας τα νεύρα με τις ερωτήσεις;

Χαλάρωσε λίγο! Το Youweekly.gr σου παρουσιάζει τις 7 ερωτήσεις που απαγορεύεται να κάνεις στον σύντροφο σου αν θες να συνεχίσετε να είστε μαζί! Διαβάστε παρακάτω…

Είμαι η καλύτερη που είχες ποτέ;

Σίγουρα σε ανησυχεί για τη σύγκριση που μπορεί να κάνει μέσα του ο σύντροφός σου με τις πρώην του. Ρωτόντας, όμως, κάτι τέτοιο φέρνεις τον αγαπημένο σου σε δύσκολη θέση. Καλό είναι να θυμάσαι 2 πράγματα: Καταρχάς, με όποια και αν ήταν στο παρελθόν, υπάρχει λόγος που δεν είναι πια μαζί της. Δεύτερον, η αυτοπεποίθηση είναι πολύ σέξι. Δείχνε στον σύντροφό σου ότι νιώθεις ασφαλής στη σχέση σας. Αν θέλεις, οπωσδήποτε να ρωτήσεις κάτι, πες: “Τι είναι αυτό που σου αρέσει όταν το κάνω;”

2. Πιστεύεις ότι θα μπορούσες να ερωτευτείς ξανά αν πεθάνω;

Μπορεί να θέλεις να πιστεύεις πως είσαι η μία και μοναδική – και μπορεί και να είσαι – αλλά υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ο σύντροφός σου να ερωτευτεί ξανά, αν πεθάνεις. Όπως και αν έχει, σίγουρα θα τον φέρεις σε πολύ δύσκολη θέση κάνοντάς του μία τέτοια ερώτηση.

3. “Συμπαθείς τη μαμά μου ή την οικογένειά μου ή τους φίλους μου;”

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να του κάνεις αυτή την ερώτηση και η απάντηση να είναι αρνητική. Όσο και αν αντιπαθεί την οικογένειά σου, δεν πρόκειται να σου πει ποτέ τίποτα. Επομένως, δε χρειάζεται να κάνεις και μία τέτοια ερώτηση.

4. “Τελείωσες;”

Ηεπικοινωνίαείναιτο κλειδί σε μία σχέση και η κρεβατοκάμαρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Εσύ και ο σύντροφός σου δεν πρέπει να είστε ανταγωνιστικοί στο σ€ξ. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να τον ρωτήσεις ποτέ είναι αν τελείωσε. Είναι μία ερώτηση που θα τον ξενερώσει απίστευτα.

5. “Τι θα έκανες αν σε απατούσα;”

Αυτή είναι μία ερώτηση που γίνεται συχνά σε μία σχέση και καλό είναι να σταματήσει να γίνεται. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα έκανε αν ο σύντροφός του τον απατούσε. Πρόκειται για μία υποθετική ερώτηση που δεν μπορεί να απαντηθεί με ειλικρίνια αν δεν συμβεί στην πραγματικότητα.

6. “Πιστεύεις πως θα τα καταφέρουμε;”

Το διαζύγιο είναι πολύ συχνό φαινόμενο στις μέρες μας. Αλλά αυτή η τόσο υποθετική ερώτηση δεν μπορεί με τίποτα να απαντηθεί από κανέναν. Εσύ και ο σύντροφός σου είστε μία ομάδα και πρέπει να δράτε έτσι. Καθίστε και συζητήστε τα λάθη που έχετε δει άλλα ζευγάρια να κάνουν και προσπαθείτε καθημερινά για να ανανεώνετε τη σχέση σας.

7. “Πραγματικά θα το φορέσεις αυτό;”

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να πεις σε κάποιον ότι δεν είναι όμορφο αυτό που φοράει. Δε χρειάζεται να το κάνεις με τέτοιο τρόπο. Μπορείς απλά να του πείς: “Ωραίο αυτό που φοράς. Θα μου άρεσε, όμως, να σε δω και με αυτό το ρούχο. Θα το φόραγες για μένα;”

No Comments Yet

Comments are closed