Θ.Καράογλου στο MyPortal.gr (vid): Ο κόσμος της ΝΔ δεν θα δεχτεί τον Καμμένο

 

«Σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας θα μπορούσαμε να συγκυβερνήσουμε με το ΚΙΝΑΛ» δήλωσε σε συνέντευξη του στο MyPortal.gr ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Β’ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου.

Ο κ.Καράογλου σε ερώτηση με ποιες πολιτικές δυνάμεις θα μπορούσε η ΝΔ να προχωρήσει σε συγκρότηση κυβέρνησης, σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, χαρακτηριστικά: «δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΙΝΑΛ είναι το κόμμα που θα μπορούσαμε να συγκυβερνήσουμε».

Συμπλήρωσε ωστόσο ότι η αυτοδυναμία της ΝΔ θα βοηθήσει προκειμένου ώστε «να καταφέρουμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας ανόθευτο, οδηγώντας έτσι την Ελλάδα έξω από την κρίση», ενώ πρόσθεσε πως στόχος της επόμενης μέρας είναι η ανάπτυξη.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο προσχώρησης στη ΝΔ στελεχών από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «ο κ.Καμμένος δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει δεκτός από τον κόσμο της ΝΔ», σημειώνοντας παράλληλα ότι «πολίτες που ψήφισαν λόγω αγανάκτησης τους ΑΝ.ΕΛ., «προφανώς και έχουν θέση στην ΝΔ. Θα ανοίξουμε τις αγκαλιές μας και θα τους δεχτούμε».

No Comments Yet

Comments are closed