Ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά! Η συνταγή της… «τελευταίας στιγμής»

Υλικά
150γρ. ταραμά λευκό
1 κρεμμύδι ξερό
200ml ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο
250γρ. ψωμί μπαγιάτικο, μουλιασμένο σε νερό και καλά στραγγισμένο
3 λεμόνια

Διαδικασία
Στον επεξεργαστή τροφίμων ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το πολτοποιείτε μαζί με τον ταραμά και το χυμό από ένα λεμόνι.

 

Προσθέτετε το ψωμί και τμηματικά το λάδι, συνεχίζοντας το χτύπημα.

Ρίχνετε το χυμό από τα άλλα δύο λεμόνια, αφού δοκιμάσετε ώστε να φτιάξετε την οξύτητα και ανακατεύετε καλά.

Σερβίρετε την ταραμοσαλάτα σε μπολ γαρνίροντας με μαύρες ελιές.

No Comments Yet

Comments are closed