Τα… Παραπολιτικά – Σχόλια, παρασκήνια και μικρές κακίες

Γράφει ο “Γέρων”

 

  • Δεν ξέρω αν εσείς έχετε κλείσει για ρεβεγιόν. Ξέρω όμως πως το έχει κάνει ο Γιάννης Μπουτάρης. Μετά τη συνάντησή του με τον Ζόραν Ζάεφ στα Σκόπια ο δήμαρχος είπε πως κάλεσε τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας να έρθει σε ιδιωτική επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και να κάνουν μαζί το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Δεν ξέρω αν ο Ζάεφ δέχθηκε την πρόταση του Μπουτάρη για την αλλαγή του χρόνου.

    Υ.Γ. Για δηλώσεις κάλεσε σήμερα τους δημοσιογράφους στις 2 το μεσημέρι στο γραφείο του ο Γιάννης Μπουτάρης αναφορικά με τις συναντήσεις του στα Σκόπια. Τους διεμήνυσε όμως ότι θα πει αυτά που θέλει και δεν θα δεχθεί ερωτήσεις. Ας έστελναν από το Δήμο ένα δελτίο Τύπου.

  • Αρχίζει αύριο η Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης. Ο γραμματέας Μήτσος Δημητριάδης δεν θα είναι υποψήφιος για τη θέση του γραμματέα για την οποία, οι πηγές μου λένε, ενδιαφέρονται οι Χρήστος Δουίτσης, αναπληρωτής γραμματέας, και Μίλτος Οικονόμου, πρώην αναπληρωτής.

  • Ο σεβαστός καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος μετά την τραγωδία στη Δυτική Αττική αποφάσισε την αναβολή του debate και συνέστησε στους δύο υποψηφίους να αναστείλουν την προεκλογική τους δράση. Και ορθώς έπραξε. Μήπως όμως οι 16 νεκροί και το εθνικό πένθος έπρεπε να αποφασίσει και αναβολή των εκλογών στην κεντροαριστερά για τουλάχιστον μία εβδομάδα;

  • Το προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το ίδιο βράδυ η ΔΗΜΤΟ Αμπελοκήπων-Μενεμένης διοργανώνει εκδήλωση με τη Ντόρα Μπακογιάννη και την επομένη ο Θόδωρος Καράογλου με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Κάτι κινείται στους τοπικούς γαλάζιους αλλά μην φαντάζεστε πως είναι από τη Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης.

     

No Comments Yet

Comments are closed