Με τα μάτια ενός άντρα: Τα χαρακτηριστικά του ακαταμάχητου θηλυκού

Αναρωτιέσαι διαρκώς γιατί μερικές γυναίκες καταφέρνουν να συνοδεύονται πάντα από σέξι, έξυπνους, γοητευτικούς κυρίους, ενώ άλλες είναι στη φάση του single;

Αυτές οι πρώτες μπορεί να μην είναι καλλονές, αλλά έχουν τον τρόπο τους και αυτός δεν σχετίζεται καθόλου με την εξωτερική τους εικόνα, την οικονομική τους κατάσταση ή το status, αλλά έχει να κάνει με την προσωπικότητα τους.

Οι άντρες μαγνητίζονται από πιο ουσιαστικά χαρακτηριστικά από ότι τα ξανθά μαλλιά ή τα ζουμερά χείλη και μας παραθέτουν τη λίστα με τα προσόντα που πολύ θα ήθελαν να διαθέτεις!

  • Θετική ενέργεια

Σαφώς δεν μιλάμε για φενγκ σούι αλλά για το λαμπερό σου χαμόγελο, που οφείλει να σε συνοδεύει πάντα και παντού, όταν βρίσκεσαι μαζί του. Είναι δείγμα θετικής ενέργειας και αυτοπεποίθησης. Οι άντρες το λατρεύουν – πόσο μάλλον όταν αυτό κάνει και λακκάκια- ενώ υπάρχει και πολύ συγκεκριμένος τρόπος για να το εκφράσεις. Πρέπει δηλαδή ακόμα και η στάση του σώματος να είναι η ιδανική. Αυτό θα το πετύχεις μόνο αν κρατήσεις οπτική επαφή μαζί του όταν του χαμογελάς.

  • Φλερτ

Το αντίθετο φύλο αν και έχει τον πρώτο λόγο ως προς το φλερτ, αρέσκεται στο να εισπράττει κοπλιμέντα από την υποψήφια σύντροφό του. Μη διστάσεις λοιπόν να του μιλήσεις για αυτά που σου αρέσουν τόσο στην εμφάνισή του όσο και στο χαρακτήρα του, φλερτάροντας τον πάντα διακριτικά.

  • Χιούμορ

Λένε πως οι άνθρωποι που αυτοσαρκάζονται και διαθέτουν την αίσθηση του χιούμορ σε έντονο βαθμό, είναι και οξυδερκείς. Τι καλύτερο από το να τον εντυπωσιάσεις διπλά; Γίνε λίγο πιο άνετη στα ραντεβού, εκφράσου ελεύθερα, παίξε με τις λέξεις και άσε τους τύπους, δείχνοντας τον πραγματικό σου εαυτό.

  • Φαντασία

Η μεταξύ σας χημεία θα φέρει περισσότερη άνεση και στην επικοινωνία σας, όμως μην ξεχνάς πως στόχος σου δεν είναι να του αποκαλύψεις τα πάντα από την αρχή, αλλά να τον κάνεις να θέλει κι άλλο.

  • Αποχή

Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, οι άντρες ναι μεν διεκδικούν τη σεξουαλική εμπειρία μαζί σου, αλλά εξιτάρονται περισσότερο όταν εσύ τους βάλεις τα δύσκολα. Μην παραδοθείς στον έρωτα του από το πρώτο ραντεβού και άφησε τον να σε κερδίσει με το χρόνο.

  • Θηλυκότητα

Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να την παραλείψουμε. Διότι η διαφορά ανάμεσα στο σέξι και το θηλυκό είναι αρκετές φορές δυσδιάκριτη. Οι άντρες θα ρίξουν το βλέμμα τους στα ρούχα και το μακιγιάζ σου, αλλά θα εστιάσουν στο γυναικείο του χαρακτήρα σου, που φαίνεται μέσα από τις κινήσεις, το λόγο και τη συμπεριφορά σου.

No Comments Yet

Comments are closed