Τα γενέθλια του Σταύρου

Πολλές ειδήσεις δεν έκρυβαν τα χτεσινά γενέθλια του Σταύρου Καλαφάτη. Ο γαλάζιος βουλευτής και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο της Θεσσαλονίκης έκλεισε χτες τα 53 και κάλεσε τους εκπροσώπους του Τύπου της Θεσσαλονίκης για ένα χαλαρό ποτό στο μπαρ «Θερμαϊκός». Εκεί επανέλαβε αυτό που είχε πει και πρόσφατα ως προς τις προθέσεις του για τον κεντρικό δήμο της Θεσσαλονίκης. Οτι δηλαδή οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν και θα ανακοινωθούν το φθινόπωρο και αφού πρώτα προηγηθεί μια αναλυτική κουβέντα με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Εστειλε δε και μερικά «μικρομηνύματα» προς αυτούς που βιάζονται να ανακοινώσουν τις δικές τους υποψηφιότητες, λέγοντας ότι θα πρέπει να τηρείται το σχετικό fair play. Οπως έκανε και αυτός το 2014.

Αν θέλετε μια εκτίμηση αυτή δεν είναι άλλη από το ότι ο Καλαφάτης επιθυμεί να κρατά ζεστή τη συζήτηση γύρω από το όνομα του, έτσι ώστε μετά το καλοκαίρι να έχει μπροστά του περισσότερες από μια επιλογές για την υπόθεση του κεντρικού δήμου. Από την άλλη στο μυαλό του φαίνεται να υπάρχει η εκτίμηση ότι στον Βορρά είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για υπουργική θέση σε μια μελλοντική κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Κατά τα λοιπά στη διάρκεια της βραδιάς που κύλησε σε πολύ φιλικό κλίμα προσφέρθηκε κρασί (λευκό και ροζέ) και διάφορα συνοδευτικά, ενώ οι πολύ παρατηρητικοί πρόσεξαν ότι το κρασί αυτή τη φορά δεν ήταν «Παράγκα» του κυρ-Γιάννη, όπως είχε γίνει σε αντίστοιχη προεκλογική γιορτή το 2014.

Τυχαίο; Μάλλον όχι…

-Ο Νεολαίος-

No Comments Yet

Comments are closed