Τα γενέθλια της Ντόρας Μπακογιάννη, η συγκίνηση και μία ομολογία- Ποιοι ήταν οι παρόντες (φωτο)

 

Τα γέννεθλιά της γιόρτασε χθες η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής και πρώην υπουργός περιχαρής, κρατά σφιχτά τον μικρότερο εγγονό της Δημοσθένη, καρπό του έρωτα του γιου της Κώστα Μπακογιάννη και της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ Σίας Κοσιώνη και ομολογεί… » Όπως καταλαβαίνετε η στιγμή δεν επέτρεπε μεγαλύτερη απόσταση».

Η περήφανη γιαγιά ποζάρει καμαρώνοντας με το εγγόνι της και ευχαριστεί τους συνεργάτες της που κάνοντάς της ανάλογα δώρα της εύχονται να είναι σε θέση και πάλι να ταξιδεύει, κάτι που η ίδια αγαπά πολύ, τόσο για δουλειά όσο και για αναψυχή και το οποίο στερείται όλο αυτό το διάστημα λόγω κορωνοϊού.

Στο γραφείο της χθες ημέρα των γενεθλίων της βρέθηκαν, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα φίλοι συγγενείς και συνεργάτες της και δέχτηκε ευχές. Η τούρτα είχε ένα συμβολικό χαρακτήρα καθώς όπως θα δείτε πάνω της έχει ένα αεροπορικό εισιτήριο και ένα διαβατήριο, με την ευχή σύντομα να ταξιδέψει και πάλι και το ιδιαίτερο μήνυμα των συνεργατών της «Happy Birthday Boss».

Η ίδια ωστόσο μνημονεύει ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές με τη μητέρα της η οποία έφυγε σαν χθες, ημέρα των γεννεθλιών της Ντόρας Μπακογιάννη πριν 8 χρόνια.

«8 χρόνια και είναι σαν να ήταν χθες. Πόσο μας λείπεις, εσύ ο βράχος μας, ο ατσαλένιος κρίκος όλης της οικογένειας», έγραψε χαρακτηριστικά η βουλευτής κάτω από την φωτογραφία που ανέβασε με την μητέρα της.

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed