Τα εσώρουχα που φοράει η Ιωάννα Τούνη την καλύπτουν ελάχιστα!

Μπορεί η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να είναι πολύ μακριά χρονικά, αλλά μόλις δεις τα εσώρουχα που φοράει η Ιωάννα Τούνη θα θελήσεις να τα κάνεις δώρο στην κοπέλα σου. Ή αν είσαι μπακούρι θα φαντάζεσαι ότι η κοπέλα σου είναι η Ιωάννα. Ένα σούπερ σέξι θηλυκό που μπορεί να σε ταράξει ντυμένο με τρία παλτό και τέσσερα παντελόνια. Φαντάσου πως πολλαπλασιάζεται αυτό όταν είναι με τα εσώρουχα.

Δεν ξέρουμε αν ο φετινός κύκλος του My Style Rocks μπορεί να ισοφαρίσει τον περσινό όσον αφορά την ανάδειξη λαβρακίων. Γιατί τέτοιο ήταν η Ιωάννα και εξελίχθηκε σε μια ντίβα του Instagram. Η παρουσία της μάλιστα την περασμένη βδομάδα ανάμεσα στις τωρινές παίκτριες έδειξε ότι θα κέρδιζε άνετα και φέτος. Γιατί το έχει.

Έχει ταλέντο να αναδεικνύει τα ρούχα, αλλά είναι ακόμα πιο ικανή στο να αναδεικνύει εσώρουχα. Όπως αυτά τα μαύρα που φοράει στην φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram η Τούνη. Η ανάρτηση της έγινε για να τα δώσει δώρο, όμως το πραγματικό δώρο το έκανε ήδη προς τον αντρικό πληθυσμό. Τόσο το σουτιέν όσο και το κάτω εσώρουχο έχουν κοψίματα και σε σημεία που χαρακτηρίζονται ως και επικίνδυνα.

Το σέξι και το kinky παίρνουν μια άλλη διάσταση στο κορμί της Ιωάννας Τούνη.

No Comments Yet

Comments are closed