Τα 3 πράγματα που συμβαίνουν στο κινητό σου όταν δεν έχεις αρκετή μνήμη

Ποια είναι αυτά;

Η μνήμη του κινητού είναι ένα σημαντικό ζήτημα κάθε φορά που αγοράζεις μια καινούργια συσκευή. Και η μνήμη σε ένα Android κινητό φαίνεται ότι δεν είναι ποτέ αρκετή!

Η μνήμη του κινητού είναι πολύ σημαντική και πρέπει κάθε φορά να ελέγχεις πόσα GB σου δίνονται για να μην το μετανιώσεις μετά. Αλλά ακόμη κι αν έχεις 32GB ελεύθερο χώρο, φαίνεται πως μερικά apps που έχουν εγκατασταθεί από μόνα τους στο κινητό καθώς και το λειτουργικό σύστημα, καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο από ότι πρέπει.

Και η μη επαρκής μνήμη του κινητού μπορεί να αποδειχθεί πραγματικό πρόβλημα, ειδικά όταν κάνει τη συσκευή σου να «τρέχει» πιο αργά. Αν δεν έχεις αρκετή μνήμη πρέπει οπωσδήποτε να καθαρίσεις το κινητό σου και να χρησιμοποιήσεις το Memory Booster.

Τα 3 πράγματα που συμβαίνουν στο κινητό σου όταν δεν έχεις αρκετή μνήμη
Δεν μπορείς να κατεβάσεις τα apps που θέλεις
Έχεις αποφασίσει πως πραγματικά θέλεις ένα νέο app, ένα app που επεξεργάζεσαι φωτογραφίες ή ένα παιχνίδι και όταν πας να το κάνεις download, τότε το Android σου λέει πως δεν έχεις αρκετή μνήμη!

Και αυτό το μήνυμα είναι «μαχαιριά» στην καρδιά! Γιατί αν θέλεις να κατεβάσεις το συγκεκριμένο app θα πρέπει να διαγράψεις κάποιο άλλο καθώς και μερικές φωτογραφίες για να κάνεις «χώρο»!

Δεν μπορείς να κάνεις update στα apps
Όταν δεν έχεις αρκετή μνήμη, τότε δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση σε apps που έχεις ήδη. Κι αφού δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση, η συγκεκριμένη εφαρμογή χάνει σε λειτουργικότητα και δεν θα έχεις διαθέσιμα όλα τα τελευταία χαρακτηριστικά.

Κολλάει το κινητό
Και ίσως αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα.

Όταν δεν έχεις αρκετή μνήμη για να εκτελέσεις κάποια προγράμματα στην κύρια μνήμη του κινητού, το κινητό θα αποθηκεύσει τμήμα των προγραμμάτων σε μια δευτερεύουσα ή εικονική μνήμη.

Αν συμβεί αυτό, το κινητό είναι πιο αργό λόγω του λειτουργικού συστήματος. Το λειτουργικό σύστημα θα επιβραδυνθεί, καθώς το κινητό θα πρέπει να κάνει την αλλαγή απ’ την κύρια στη δευτερεύουσα μνήμη. Και το να κολλάει το κινητό σου μπορεί πραγματικά να σε οδηγήσει στην… απόγνωση.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιείς συχνά το Memory Booster και να κλείνεις όλα τα apps που βρίσκονται στο background! Μην τα ξεχνάς!

No Comments Yet

Comments are closed