ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Με Τσακαλώτο οι “53”, με Σκουρλέτη οι “προεδρικοί”

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στα χαρακώματα με όσους συμφωνούν με την διεύρυνση του κόμματος απο τη μία πλευρά και όσους εκφράζουν διαφωνίες και προβληματισμούς απο την άλλη.
Με τη συζήτηση για το χαρακτήρα του νέου ΣΥΡΙΖΑ ανοικτή, στη Θεσσαλονίκη διοργανώνονται τις επόμενες ημέρες δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.
Η πρώτη από την εφημερίδα “Η Εποχή” που απηχεί τις θέσεις της τάσης των “53+” με κεντρικό ομιλητή τον άτυπο επικεφαλής της και πρώην υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ακόμη οι Αννέτα Καββαδία, Ρία Καλφακάκου, Χρήστος Καραγιαννίδης, Χριστόφορος Παπαδόπουλος και Κώστας Πουλάκης. Η εκδήλωση με τίτλο «Στο δρόμο που βαδίσαμε, στο δρόμο που νικήσαμε, στο δρόμο της αριστεράς» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 19:00 στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ.
Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο καφέ του Βασιλικού Θεάτρου. Διοργανώνεται απο τη Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για την κοπή της βασιλόπιτας και κεντρικός ομιλητής θα είναι ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης.

No Comments Yet

Comments are closed