Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη είχε η Σοφία Τουντούρη

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό και φιλικό κλίμα, κατά τη διάρκεια  της προεκλογικής παρουσίας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη. Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Αλληλεγγύη», του Απ. Τζιτζικώστα, Σοφία Τουντούρη, «ποντάροντας στα σίγουρα», είχε την ευκαιρία να ακούσει συμβουλές, από τα έμπειρα χείλη του πρώην προέδρου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιου ευρωβουλευτή Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Η Σοφία Τουντούρη, λίγες μέρες πριν την τελική ευθεία προς την κάλπη, είχε μία γόνιμη συζήτηση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Υποψήφιος ευρωβουλευτής και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος απόλαυσαν έναν καφέ στην ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη, ανταλλάσσοντας απόψεις για το κλίμα της προεκλογικής περιόδου, τόσο σε αυτοδιοικητικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής σκηνής. Κοινή ήταν η διαπίστωση για την αύξηση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας σε όλα τα επίπεδα αλλά και για τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας της 26ης Μαΐου.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ευχήθηκε «Καλή επιτυχία» στη Σοφία Τουντούρη και δήλωσε ότι στηρίζει «κάθε δυναμικό νέο που αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά».

 

No Comments Yet

Comments are closed