Συμβουλές για να κερδίσεις τον άντρα που θες!

Γνωρίζεις έναν άντρα που δεν σου περνάει απαρατήρητος και θες να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον. Πιστέψτε με είναι εύκολο αρκεί να ακολουθήσετε κάποια συγκεκριμένα βήματα, με πρώτο και καλύτερο να μην “πέσετε με τα μούτρα”.

Είστε, λοιπόν, σε μια κοινή παρέα ή σε έναν κοινό εργασιακό χώρο. Για να κερδίσετε την προσοχή του, αρχικά, πρέπει να έχετε στυλ και προσωπικότητα. Αυτό θα αναδείξετε με τις παρεμβάσεις σας στη συζήτηση και τις κινήσεις σας στο χώρο. Έτσι, με την ιδιαίτερη ταυτότητά σας, είναι σίγουρο πως θα σας ξεχωρίσει.

Απο εκεί και πέρα χρειάζεται ευγένεια, διακριτικό χαμόγελο, αέρας και αυτοπεποίθηση. Αλλά και η απαιτούμενη απόσταση. Αυτό θα ενεργοποιήσει την έμφυτη ανδρική διάθεση να σας πλησιάσει και να σας κερδίσει.

Έχοντας λοιπόν πετύχει τον πρώτο στόχο έρχεται η συνέχεια. Μην βγάλετε προφίλ ζήλιας, μην επιχειρείται να γαντζωθείτε πάνω του και να του δίνετε χώρο και βέβαια να φροντίσετε να μάθετε τα ενδιαφέροντά του ώστε να υπάρχουν κοινά θέματα για να ανοίξετε ή να κρατήσετε μια συζήτηση.

Μην δείξετε ότι τον θέλετε πολύ. Ίσως χρειαστεί να έχετε τη δύναμη να αρνηθείτε το πρώτο ραντεβού δίχως βέβαια να κλείσετε την πόρτα αλλά με μια καλή δικαιολογία επαγγελματικής ή άλλης υποχρέωσης, χωρίς να δώσετε πολλές εξηγήσεις.

Αν χρειαστεί πάρτε εσείς την επόμενη πρωτοβουλία αλλά δίχως να αλλάξουν οι ρόλοι του άντρα και της γυναίκας.

Όταν ξέρεις ότι θα συναντηθείτε να είσαι περιποιημένη και καλοντυμένη, με στυλ. Ούτε προκλητικά ρούχα, ούτε όμως αδιάφορα. Πάντα βέβαια να είστε ο εαυτός σας. Άλλωστε αργα ή γρήγορα θα τον γνωρίσει.

 

 

No Comments Yet

Comments are closed