Συγκινεί η μετανάστρια από τα Γρεβενά που ράβει μάσκες δωρεάν για γιατρούς και νοσηλευτές: Θα είμαι εδώ όσο χρειαστεί

Συγκινεί η Ελόνα Αγκόλι, μετανάστρια από την Αλβανία που ζει εδώ και χρόνια στα Γρεβενά και η οποία εξαργυρώνει με τον δικό της τρόπο τη ζεστασιά και την αγάπη που όπως η ίδια τονίζει έχει νιώσει όλα αυτά τα χρόνια που κατοικεί στα Γρεβενά.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, με αφορμή και το τηλεφώνημα που δέχτηκε σήμερα από την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία την συνεχάρη για το ήθος, την ανθρωπιά, την ετοιμότητα και την προσφορά της την κρίσιμη αυτή συγκυρία. Η κ.Αγκόλι ευχαρίστησε όλους όσοι επικοινώνησαν μαζί της για να την ευχαριστήσουν ωστόσο σημείωσε ότι «δεν είναι τίποτα αυτό που κάνω εγώ μπροστά σε αυτό που κάνουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές».
Η Ελόνα Αγκόλι ευχαρίστησε την πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα καλά της λόγια όπως είπε και τον πρωθυπουργό ο οποίος αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της κατά την παραλαβή του υλικού από την Κίνα μαζί εμ το ίδρυμα Ωνάση, σημειώνοντας ότι η δική της προσφορά είναι εφάμιλλη των δωρεων των ευεργετών της χώρας σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία.
Ο πρωθυπουργός δήλωσε συγκεκριμένα:
«Συγκινητική και γενναιόδωρη η δική σας πρωτοβουλία», δήλωσε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, «αλλά το ίδιο συγκινητική και γενναιόδωρη και η πρωτοβουλία μιας γυναίκας από τα Γρεβενά που έραψε μάσκες», δείχνοντας έτσι τη σημασία της προσφοράς από όποιον και αν προέρχεται και σε οποιαδήποτε κλίμακα.
Η Ελόνα Αγκόλι, αναφερόμενη στα κίνητρά της να προχωρήσει σε αυτήν την πρωτοβουλία σημείωσε ότι «είναι ένας τρόπος να προσφέρω σε αυτήν την πόλη που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή που ήρθα και έχω λάβει μεγάλη αγάπη, ήρθε η στιγμή να δώσω και εγώ σε αυτή την πόλη, γιατί τόσα χρόνια δεν έχω δώσει κάτι». Είπε επίσης ότι η προσπάθειά της είναι συνεχής, ότι δηλαδή εργάζεται συνεχώς για να ετοιμάσει τις 600 μάσκες που είναι ο στόχος, τονίζοντας ότι όσο χρειάζεται θα συνεχίσει. «Θα είμαι εδώ όσο χρειαστεί» σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ έκανε γνωστό ότι μαζί της έχουν επικοινωνήσει σχεδόν από όλα τα Νοσοκομεία της χώρας για να τους πει το know how και να κάνουν αντίστοιχες ενέργειες καθώς οι ανάγκες για υλικά σε όλη τη χώρα είναι τεράστιες. Και αυτό όπως είπε την κάνει να νιώθει χαρούμενη: «Με πήραν τηλέφωνο από όλα τα νοσοκομεία της χώρας για να μάθουν πως το κάνω και έδωσα οδηγίες…».
No Comments Yet

Comments are closed