Στρώματα ύπνου Market Strom με 10 χρόνια εγγύηση και ετοιμοπαράδοτα!

Ο ύπνος είναι πολύτιμος για την υγεία και την ευεξία. Σχεδόν το 1/3 της ζωής μας κοιμόμαστε, γεγονός που σημαίνει ότι το στρώμα που θα επιλέξουμε πρέπει να πληροί ορισμένες προϋποθέσεις για να υποστηρίζει σωστά την σπονδυλική στήλη, προσφέροντας έναν άνετο και ήσυχο ύπνο.

Για να ξεκουραστεί το ανθρώπινο σώμα θα πρέπει να καλύπτεται κάθε φυσική καμπύλη του από το στρώμα και να μην υπάρχει καμία μυϊκή σύσπαση. Αυτό σημαίνει ότι τα στρώματα ύπνου αναλαμβάνουν να γεμίσουν κάθε κενό που δημιουργεί το σώμα ξαπλώνοντας.

Η Market Strom είναι μία εταιρεία που έχει φέρει καινοτομία στα στρώματα ύπνου, προσφέροντας ανατομικά, ορθοπεδικά, απλά με ή χωρίς ελατήρια σχέδια που καλύπτουν 100% τις ανάγκες των πελατών, ακόμα κι αν αντιμετωπίζουν προβλήματα σπονδυλικής στήλης. Σαφώς, οι προτιμήσεις αλλάζουν, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει ένα στρώμα που θεωρείται το καλύτερο, αφού κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Όμως μπορούμε να σας παρουσιάσουμε δύο στρώματα που έχουν με τα χρόνια αποκτήσει πολύ καλές κριτικές!

Στρώμα latex με κοκοφοίνικα

Το στρώμα Natural διαθέτει μεγάλη ελαστικότητα και λόγω των υλικών του έχει πολύ καλό αερισμό. Πολύ καλής ποιότητας στρώμα, σε οικονομική τιμή που συμφέρει. Μπορείτε να το παραγγείλετε στις διαστάσεις που σας εξυπηρετούν. Τα μονά στρώματα και τα ημίδιπλα στρώματα από τη σειρά Natural προτιμώνται και από τους γονείς για τα παιδιά τους.

Στρώμα ανατομικό Power με 10 χρόνια εγγύηση

Τα ελατήρια 3 ζωνών αγκαλιάζουν το σώμα και εγγυώνται έναν τέλειο ύπνο. Με εξαιρετική ποιότητα υφάσματος, δίνει έμφαση στην υποστήριξη των γοφών και της μέσης. Μπορείτε να το βρείτε από εδώ, online.

Στην Market Strom θα βρείτε 100% την χαμηλότερη τιμή. Οι παραγγελίες γίνονται είτε online είτε τηλεφωνικά.

No Comments Yet

Comments are closed