Στον Πύργο Τριγωνίου Λασκαράκη-Καρυστινός για ένα φιλί του «Έρωτας μετά»

Πανδαιμόνιο επικράτησε σήμερα το πρωΐ στον Πύργο Τριγωνίου, όπου μαθητές σχολείων που επισκέπτονταν το μνημείο βρέθηκαν μπροστά σε μια μεγάλη ευχάριστη έκπληξη! Οι γνωστοί ηθοποιοί και πρωταγωνιστές του σήριαλ «Έρωτας μετά», που φέτος «σπάει ταμία» στον Alpha, Αντώνης Καρυστινός και Βάσω Λασκαράκη, βρέθηκαν στον εξωτερικό χώρο του μνημείου για τις ανάγκες των γυρισμάτων τους (στο σημείο όπου έχει κατασκευαστεί το ξύλινο ντεκ.

Συγκεκριμένα, οι δύο πρωταγωνιστές γύρισαν μία σκηνή η οποία συμπεριελάμβανε και ένα ερωτικό φιλί με φόντο τον πύργο Τριγωνίου και τη μαγευτική θέα της Θεσσαλονίκης. Η παρουσία των δύο αγαπημένων ηθοποιών έγινε αντιληπτή από πολλούς μαθητές δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων οι οποίοι συνέβη σήμερα το πρωΐ να επισκέπτονται το Μνημείο για εκπαιδευτικούς λόγους, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανδαιμόνιο με τους μαθητές να ζητούν αυτόγραφα και να είναι εντυπωσιασμένοι από τη συνάντησή τους με τους δύο ηθοποιούς!

Λασκαράκη και Καρυστινός ευχαρίστησαν τα παιδιά για τον ενθουσιασμό που επέδειξαν αλλά και την απαιτούμενη ησυχία που τήρησαν, η οποία μάλιστα ήταν καθολική όταν ήρθε η ώρα του γυρίσματος της σκηνής, την οποία μαθητές και παρευρισκόμενοι είχαν την τύχη να δουν κατ’ αποκλειστικότητα πρώτοι! Χαρακτηριστικά λένε «δεν έπεφτε καρφίτσα» την ώρα που οι δύο πρωταγωνιστές του «Έρωτας μετά» φιλήθηκαν με φόντο την ερωτική Θεσσαλονίκη μας.

Προσεχώς λοιπόν στις οθόνες μας…

No Comments Yet

Comments are closed