Στον πρόεδρο Πούτιν δεν αρέσουν το ψέμα και η ανικανότητα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Dmitry Peskov, σε συνέντευξη του στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρόσωπα εν δράσει» του τηλεοπτικού καναλιού «Ρωσία 1», μίλησε για τον πρόεδρο Putin και συγκεκριμένα για το τι δεν του αρέσει περισσότερο, όπως και για τα σχέδια του μετά τις εκλογές της 18ης Μαρτίου.

Απαντώντας στην ερώτηση, τι δεν αρέσει περισσότερο στον Putin, ο Peskov απάντησε λακωνικά λέγοντας : «το ψέμα και η ανικανότητα». Ο Peskov αρνήθηκε επίσης ότι μερικές φορές υποδεικνύει στον πρόεδρο να χρησιμοποιεί κάποιες έντονες εκφράσεις ή κάποια αστεία, απαντώντας επίσης λακωνικά «Όχι! Τι λέτε!».

Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο πώς βλέπει την δουλειά που του επιτρέπει να έρχεται σε επαφή καθημερινά με τον άνθρωπο που έχει την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, ο Peskov είπε ότι «είναι επιτυχία όλης μου της ζωής». Παράλληλα είπε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του άτομο που ανήκει στους «σιλαβικί» ( στους εκπρόσωπους των σωμάτων ασφαλείας-σ.σ), αλλά ούτε στους φιλελεύθερους, και πως προτιμάει να θεωρεί τον εαυτό του κρατικό αξιωματούχο.

Όσον αφορά τα μελλοντικά του σχέδια μετά τις προεδρικές εκλογές ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου απέφυγε να απαντήσει , λέγοντας απλά: « Δεν ξέρω. Προς το παρόν , για να είμαι ειλικρινής πρέπει να σας πω ότι αυτό δεν με απασχολεί».

Αποσπάσματα της συνέντευξης, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή, έχουν δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του καναλιού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

No Comments Yet

Comments are closed