Στον Έβρο σήμερα ο Μιχ.Χρυσοχοΐδης

Τον Έβρο επισκέπτεται σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Αναφορά στην επίσκεψη έκανε χθες και ο υτπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παπανγιωτόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης θα βρεθεί επί τόπου στα έργα για την επέκταση του φράχτη στον Έβρο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή των Φερών.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα συνοδεύεται από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα και φυσικά τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜ-Θ Πασχάλη Συριτούδη.

Πρόγραμμα για την επίσκεψη τουυπουργού δνε έχει ανακοινωθεί ωστόσο αναμένεται να βρεθεί στο νότιο Έβρο και την περιοχή των Φερών που βρίσκεται τελευταία με έντονο τρόπο στο επίκεντρο, λόγω της έντασης που έχει δημιουργηθεί στη θέση Μελισσοκομείο, αλλά και των πυροβολισμών από την τουρκική πλευρά που είχαν προηγηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όπως έγινε γνωστό άλλωστε χθες, σύμφωνα με απόφαση του Αρχηγείου της Αστυνομίας ενιχύονται οι δυνάμεις στον Έβρο τις επόμενες ημέρες, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τουρκία θα επιχειρήσει και πάλι την ασύμμετρη απειλή του περασμένου Μαρτίου, χρησιμοποιώντας χιλιάδες λαθρομετανάστες, πληροφορίες στις οποίες αναφέρθηκαν τόσο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας όσο και ο υπουργός Εξωτερικών.

No Comments Yet

Comments are closed