Στο Στρασβούργο ο Μεϊμαράκης για την προεκλογική καμπάνια του ΕΛΚ

Με το σύνθημα “We”, γιατί η “δύναμη είναι στο Μαζί”, οι εκπρόσωποι των εθνικών κομμάτων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος συναποφάσισαν την κεντρική εκστρατεία του ΕΛΚ για τις ευρωεκλογές.
Σε κλειστή συνεδρίαση στο Στρασβούργο, στο πλαίσιο της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου των κρατών μελών του EPP – European People’s Party προσκεκλημένοι του Προέδρου του ΕΛΚ Joseph Daul και του Προέδρου της ΚΟ του ΕΛΚ και υποψηφίου Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Manfred Weber, συζήτησαν το πρόγραμμα,τη στρατηγική και τη δράση του ΕΡΡ στις μέρες που απομένουν μέχρι την κάλπη της 26ης Μαΐου.
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας Vagelis Meimarakis – Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενημέρωσε την ηγετική ομάδα του ΕΛΚ για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και μετέφερε το κλίμα από τις περιοδείες τις δικές του αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλη την Ελλάδα, με τον πολίτη να ανησυχεί για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και να ζητά μια ενωμένη Ευρώπη που θα υπερασπίζεται τις θεμελιώδεις αξίες της.
Επίσης ο κ. Μεϊμαράκης συζήτησε με τον κ.Weber για την επίσκεψή του στην Αθήνα και την επίσημη τελετή έναρξης της προεκλογικής εκστρατείας, που θα γίνει την Μ.Τρίτη στο Ζάππειο Μέγαρο.
Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν κατά τη διάρκεια του δείπνου με τη συμμετοχή του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος.

No Comments Yet

Comments are closed