Στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης οι τουαλέτες θα έχουν οθόνες για να μη χάνεις το ματς!

Σεβασμός στον φίλαθλο!

Πόσες φορές δεν έχει τύχη να πας στο γήπεδο και να σε πιάσει η ανάγκη σου, χάνοντας έτσι κάποια σπουδαία φάση, ενδεχομένως και γκολ; Κι όμως η Ρεάλ Μαδρίτης δίνει τη λύση.

Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας ετοιμάζει την ολική ανακαίνιση του γηπέδου της «Santiago Bernabeu» – η οποία θα ολοκληρωθεί το 2021 – και μία από τις καινοτομίες του θα είναι και οι οθόνες στις τουαλέτες του γηπέδου.

Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας αναμένεται να πάρει δάνειο 520.000.000 ευρώ (συνολικό κόστος), το οποίο θα αποπληρωθεί σε 25 χρόνια. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχει υπολογιστεί πως η Ρεάλ θα πρέπει να πληρώνει 25.000.000 ευρώ για τα επόμενα 25 χρόνια με ένα επιτόκιο 3%, το οποίο είναι αρκετά ευνοϊκό.

Με τις νέες βελτιώσεις στο γήπεδο, αναμένονται επιπλέον έσοδα 150.000.000 ευρώ κάθε χρόνο κάτι που θα βοηθήσει τον σύλλογο να γίνει ο πρώτος που θα αυξήσει τα έσοδά του στο 1.000.000.000 ευρώ. Η ανακατασκευή θα προσφέρει στο «Santiago Bernabeu 2.0» τη δυνατότητα να έχει οροφή που ανοίγει και ένα νέο εξωτερικό περίβλημα. Η χωρητικότητά του θα παραμείνει αμετάβλητη.

Το νέο γήπεδο θα είναι 12 μέτρα ψηλότερο, ενώ το εσωτερικό θα αλλάξει και θα είναι ψηφιακό, δίνοντας την δυνατότητα στο κοινό να συνδεθεί και να δει replay του αγώνα. Θα είναι ένα γήπεδο ικανό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού κλαμπ στον πλανήτη.

No Comments Yet

Comments are closed