Στο αρχείο η καταγγελία για offshore Άδωνι στην Κύπρο

Στο αρχείο φέρεται να τίθεται από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής, η υπόθεση δημοσιεύματος τον περασμένο Απρίλιο για τη διατήρηση offshore εταιρίας για τις εκδοτικές του δραστηριότητες στην Κύπρο από τον Άδωνι Γεωργιάδη ενόσω ήταν βουλευτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής, αποφάσισε ομόφωνα τη μη συνέχιση της έρευνας της σχετικής καταγγελίας, καθώς δεν εντοπίστηκε κανένα μεμπτό στοιχείο εναντίον του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Αντιθέτως, η Επιτροπή φέρεται να δικαιώνει τους ισχυρισμούς του κ. Γεωργιάδη για κατοχή εκ μέρους του ΕΠΕ στην Κύπρο, για την οποία όμως ο ίδιος είχε δώσει εντολή διακοπής της πολύ πριν εκλεγεί βουλευτής, αλλά ενώ ο συνεργάτης του προχώρησε σε όλες τις άλλες ενέργειες αμέλησε να το δηλώσει στην εφορία. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει, δε, ότι η εταιρία δεν παρουσίαζε ούτως ή άλλως καμία οικονομική δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες, θέλουν, τα στοιχεία που ελήφθησαν από την Κύπρο να αναφέρουν αυτόματη διαγραφή της εταιρίας από το σύστημα λόγω της μηδενικής δραστηριότητας επί μία 10ετία.

Πηγή: skai.gr

No Comments Yet

Comments are closed