Στηρίζει Τζιτζικώστα η Παπακώστα για τις εκλογές του Μαΐου του 2019

Τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα στηρίζει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, ανεξάρτητη βουλευτής Β’ Αθηνών και επικεφαλής του νεοϊδρυθέντος κόμματος «Νέα Ελληνική Ορμή» (ΝΕΟ), Κατερίνα Παπακώστα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Η ίδια μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» εξέφρασε τη στήριξή της και στο πρόσωπο του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη.

«Εμείς έχουμε επιλέξει να υποστηρίξουμε αυτοδιοικητικές προτάσεις και έργο αυτοδιοικητικό, δηλαδή θεωρούμε υποχρέωσή μας να στηρίξουμε όσους επιτελούν έργο και έχουν συγκροτημένη αυτοδιοικητική πρόταση για την περιφέρειά τους ή για τον δήμο τους», επισήμανε διευκρινίζοντας ότι δεν «θέλει να καταγράψει την παρουσία του στον αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας».

«Στο πλαίσιο αυτού του σκεπτικού επιλέξαμε στη Δυτική Μακεδονία να στηρίξουμε τον νυν περιφερειάρχη που έχει ένα συγκροτημένο σχέδιο, μέρος του οποίου ήδη έχει υλοποιηθεί», εξήγησε και γνωστοποίησε ότι στην Κεντρική Μακεδονία «σήμερα μαζί με τον κ. Καρυπίδη θα στηρίξουμε την αυτοδιοικητική πρόταση που εκπροσωπεί ο νυν περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, γιατί πιστεύουμε ότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει αποδείξει ότι είναι κοντά στους ανθρώπους του και κάνει δουλειά και έχει και σχέδιο και πρόγραμμα και έργο και αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να διακοπεί».

No Comments Yet

Comments are closed