Στην Πρέβεζα για Πάσχα, ο εμπνευστής κ δημιουργός του «SunOuzo», Γιώργος Ταχτσίδης με την εντυπωσιακή Πρεβεζάνα σύντροφό του !

Την Πρέβεζα επέλεξε να περάσει τις μέρες του Πάσχα, ο Γιώργος Ταχτσίδης, εμπνευστής και δημιουργός του SunOuzo, παρέα με την εντυπωσιακή – όμορφη Πρεβεζάνα σύντροφο του, Ρούλα Μανδέλου.

Ο Γιώργος Ταχτσίδης είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους κοσμικούς κύκλους των Αθηνών καθότι πέραν των άλλων ασχολιών του, είναι επί χρόνια μετρ της πασίγνωστης τραγουδίστριας Πάολα.

Τώρα, όσον αφορά το νέο αυτό προιόν (SunOuzo) που κάνει θραύση…
Κυκλοφορεί σε τρεις γεύσεις (πορτοκάλι, βύσσινο και λεμόνι) και αποτελεί ένα καινοτόμο ελληνικό προϊόν, που μπορεί σαν ιδέα να γεννήθηκε το 2010, αλλά τελικά πήρε σάρκα και οστά έξι χρόνια αργότερα, με «όχημα» μία ελληνική εταιρεία τροφίμων.

Οι εμπνευστές του προϊόντος, Παναγιώτης Πατσατζής και Γιώργος Ταχτσίδης, εν μέσω της οικονομικής κρίσης, κατάφεραν να νικήσουν το «τέρας της γραφειοκρατίας» -όπως οι ίδιοι δηλώνουν- και παρά το αυξημένο κόστος παραγωγής, τον διπλό ειδικό φόρο κατανάλωσης που πρέπει να καταβάλλουν, αλλά και το περιορισμένο αρχικό τους κεφάλαιο, έκαναν την ιδέα τους πραγματικότητα, κυρίως λόγω επιμονής και παραμένοντας πιστοί στο όραμά τους.

Το SunOuzo έκανε πρεμιέρα στην ελληνική αγορά τον Ιούλιο του 2016 και σήμερα μπορεί κάποιος να το αναζητήσει σε αρκετά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.
Μια νέα εκδοχή του ελληνικού παραδοσιακού ούζου
Το Sun Ouzo, αποτελεί ουσιαστικά το …πάντρεμα του ελληνικού παραδοσιακού ούζου με τρεις φυσικούς χυμούς, λεμόνι, πορτοκάλι και βύσσινο και είναι ένα ποτό, χαμηλού αλκοολικού βαθμού (4,8%), χωρίς ανθρακικό, το οποίο σερβίρεται σε γυάλινο μπουκάλι των 275ml.
Η άριστη ανάμιξη δίνει την παράδοση της Ελλάδας με μια πιο μοντέρνα ματιά, σε ένα καθόλα ελληνικό ποτό. Μπορούμε να το απολαύσουμε όλες τις εποχές, όλες τις μέρες του χρόνου και φυσικά ανάλογα με τις προτιμήσεις και όλες τις ώρες.

No Comments Yet

Comments are closed