Στην ΓΑΔΘ αύριο Μπουτάρης – Μήτκας για τα ναρκωτικά στο ΑΠΘ

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης θα βρεθούν αύριο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο πρύτανης του ΑΠΘ Περικλής Μήτκας, όπου θα συναντηθούν με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, Φώτη Δομζαρίδη και τον Διευθυντή Ασφαλείας, Νίκο Ζησιμόπουλο, προκειμένου να δουν από κοινού ποια μέτρα μπορούν να ληφθούν για το πρόβλημα της διακίνησης των ναρκωτικών στους χώρους του πανεπιστημίου.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου το οποίο είναι σε εξέλιξη, στόχος είναι να εξεταστεί το μέτρα μπορεί να ληφθούν «για να καθαρίσει το ΑΠΘ από τους εμπόρους ναρκωτικών».

«Έχουμε ραντεβού στη Διεύθυνση Αστυνομίας για να δούμε τι μέτρα μπορούν να ληφθούν για να καθαρίσουμε το πανεπιστήμιο από αυτό. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι ούτε εμείς ούτε το πανεπιστήμιο. Μόνο η Αστυνομία μπορεί», ανέφερε ο κ. Μπουτάρης υποστηρίζοντας ότι για το θέμα του ασύλου ο νόμος είναι ξεκάθαρος, αλλά η εφαρμογή έχει πρόβλημα,»πρέπει το πανεπιστήμιο να αναλάβει τις ευθύνες του και να φωνάζει την αστυνομία».

No Comments Yet

Comments are closed