Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Αυγενάκης

Συναντήσεις με κομματικά στελέχη έχει σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης. Στις 14:00 έχει επίσης γεύμα με τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής από την περιοχή, στο πλαίσιο αντίστοιχων συναντήσεων που κάνει σε όλη τη χώρα. Το βράδυ ο γραμματέας της ΝΔ θα μιλήσει στην ετήσια δεξίωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 στο ξενοδοχείο Nikopolis.

Χθες το βράδυ ο κ. Αυγενάκης μίλησε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Κιλκίας τονίζοντας πως η Νέα Δημοκρατία είναι μια υπεύθυνη και ώριμη πολιτική δύναμη και είναι η μόνη πολιτική δύναμη της χώρας έτοιμη να μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και έτοιμη να αλλάξει την Ελλάδα».

Εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση σημειώνοντας πως «το 2018 έχει 2 δις επιπλέον μέτρα, 900 εκ. νέοι φόροι, μειώσεις στις συντάξεις, νέες περικοπές στο ΕΚΑΣ και στο επίδομα θέρμανσης, επέκταση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας από αυτούς που έλεγαν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και πρόσθεσε πως «έχει θράσος ο κ. Τσίπρας να λέει ότι η 3η αξιολόγηση έκλεισε χωρίς κανένα νέο μέτρο».

Για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων είπε πως η εθνική γραμμή της χώρας και από αυτήν τη γραμμή δεν μπορούμε και δεν πρέπει , σε καμία περίπτωση, να αποκλίνουμε είναι αυτή του Βουκουρεστίου του 2008.

 

No Comments Yet

Comments are closed