Στη δημοσιότητα βίντεο από πάρτι που δείχνει πως Τραμπ και Έπσταϊν ήταν φίλοι

Ένα βίντεο που χρονολογείται από το 1992 δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να διασκεδάζει μαζί με τον χρηματιστή Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος κατηγορείται σήμερα για σεξουαλική εκμετάλλευση δεκάδων ανηλίκων κοριτσιών.

Το βίντεο από τα αρχεία του τηλεοπτικού δικτύου NBC, αποδυναμώνει τις προσπάθειες του Αμερικανού προέδρου να πάρει αποστάσεις από τον πάμπλουτο επενδυτή κερδοσκοπικών κεφαλαίων. Οι δύο άντρες έχουν καταγραφεί σε μια γιορτή που οργάνωσε ο Τραμπ στην κατοικία του στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντας, στην οποία συμμετείχαν πολλές νεαρές ξανθές γυναίκες οι οποίες ήταν μαζορέτες σε μεγάλες ομάδες του αμερικανικού ποδοσφαίρου, σύμφωνα πάντα με το κανάλι.

Κάποια στιγμή ο Τραμπ γέρνει προς έναν καλεσμένο του, τον Τζέφρι Έπσταϊν και του ψιθυρίζει κάτι στο αυτί, δείχνοντας με το δάχτυλο τις νεαρές κοπέλες που χορεύουν στην πίστα. Σύμφωνα με το NBC, ο Τραμπ λέει αρχικά «she is hot» (είναι σέξι) και μετά συνεχίζει με κάποιο αστείο που δεν ακούγεται καθαρά.

 

Οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν ήδη γνωστές εδώ και χρόνια. Μάλιστα ο Ντόναλντ Τραμπ είχε αναφερθεί σ’ αυτόν σε μια συνέντευξή του σε ανύποπτο χρόνο, το 2002: «Γνωρίζω τον Τζεφ εδώ και 15 χρόνια. Ένας ιδιοφυής τύπος… Είναι χαρά μου να περνώ χρόνο μαζί του. Λένε μάλιστα ότι του αρέσουν οι ωραίες γυναίκες όσο και σε μένα», έλεγε τότε, προσθέτοντας ότι ο Έπσταϊν τις προτιμάει «σχετικά νέες».

 

Πηγη:LiFO.gr

No Comments Yet

Comments are closed