Στέλιος Παππάς: Είμαι ξεροκέφαλος και αφήστε το Νικόλα ήσυχο!

Μια πρώτη γεύση για το τι θέλει να κάνει στον ΟΑΣΘ έδωσε σήμερα ο νέος πρόεδρος του οργανισμού Στέλιος Παππάς. Σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο πατέρας του υπουργού ψηφιακής πολιτικής και γνωστό στέλεχος της Αριστεράς μίλησε για τις πρώτες του μέρες ως νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ, αλλά και για την επίθεση που δέχθηκε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος είναι ξεροκέφαλος και απόλυτος σε θέματα  χρηστής διοίκησης και διαφάνειας.

«Κάτι θα πρέπει να ξέρουν και να φοβούνται», τονίζει με κατεύθυνση τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενώ παραθέτει τα σοβαρά προβλήματα που βρήκε στον οργανισμό, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτά τα ζητήματα να φτάσουν στη Δικαιοσύνη. Αναφορικά με την αμισθί απασχόλησή του μιλά για μια επιλογή «με ιδιαίτερο συμβολισμό προς κάθε κατεύθυνση» και απευθυνόμενος σε φωνές από τον ΣΥΡΙΖΑ και στην κριτική που του άσκησε ο γνωστός αρθρογράφος της «Αυγής» Θανάσης Καρτερός υπογραμμίζει ότι δεν πρέπει να «σπαταλάμε χρόνο για τα μικρά και ασήμαντα».

Απαντώντας δε στην κριτική περί οικογενειοκρατίας σημειώνει: «Ενόσω οι εργαζόμενοι είναι δύο μήνες απλήρωτοι, ο ΟΑΣΘ είναι καταχρεωμένος και δεν μπορεί να προμηθευτεί ‘’φρέον’’ για να λειτουργούν τα κλιματιστικά των λεωφορείων, περίπου 70 από αυτά παραμένουν παροπλισμένα στο αμαξοστάσιο για λίγες δεκάδες χιλιάδες ευρώ, οι αμοιβές του προηγούμενου Δ.Σ. ήταν υπέρογκες, νομίζω ότι υπήρχε η ανάγκη για μια κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό προς κάθε κατεύθυνση. Προς τους προμηθευτές, προς τους μετόχους, προς τους εργαζόμενους, προς τους πολίτες και σε κάθε έναν και κάθε μία που η καθημερινότητά τους επηρεάζεται από τη σημερινή εικόνα του ΟΑΣΘ. Η απόφαση ήταν απολύτως προσωπική και ο Χρήστος Σπίρτζης τη σεβάστηκε. Οσοι εμπλέκουν τον γιο μου Νικόλα, δεν ξέρουν πόσο απόλυτος και πόσο ξεροκέφαλος είμαι σε αυτά τα ζητήματα».

 

No Comments Yet

Comments are closed