Στέλιος Κουδουνάρης: Δύσκολες στιγμές! Τα πάνω – κάτω στη ζωή του…

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Τι συνέβη;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr δύσκολες στιγμές περνάει ο Στέλιος Κουδουνάρης καθώς ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή του!

Το τι ακριβώς συμβαίνει θα σας το αποκαλύψω με όλες τις λεπτομέρειες μέσα από το Vanda’s blog. Διαβάστε παρακάτω…

Όπως μου ανέφερε η πηγή μου, ο γνωστός σχεδιαστής βρίσκεται αυτές τις ημέρες σε μια πολύ παράξενη κατάσταση και είναι αρκετά ψυχολογικά πεσμένος καθώς… αμφιταλαντεύεται για το επαγγελματικό του μέλλον!

Τι εννοώ; Η τηλεοπτική αυτή σεζόν κοντεύει να φτάσει στο τέλος της και τα κανάλια ψάχνονται για να οργανώσουν το πρόγραμμα της επόμενης! Έτσι, λοιπόν, ο ΣΚΑΙ χτύπησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το κουδούνι του σχεδιαστή ζητώντας του να είναι ξανά μέρος της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks!

Στέλιος Κουδουνάρης: Δύσκολες στιγμές! Τα πάνω - κάτω στη ζωή του...

Εκείνος, όμως, αυτή τη φορά δεν είναι σίγουρος για το αν θέλει να επιστρέψει στην καρέκλα του συγκεκριμένου πλατό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο Στέλιος Κουδουνάρης υπάρχει πιθανότητα να απέχει από την τηλεόραση και να μην τον δούμε στους δέκτες του ΣΚΑΙ! Δηλαδή, να πει το μεγάλο όχι στο My Style Rocks! Ο λόγος; Μπορεί τα λεφτά να είναι καλά και γι αυτό να μην θέλει να διακόψει αλλά ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι τον έχει κουράσει λίγο όλη αυτή η προβολή…

Ωστόσο, τονίζω πως δεν έχει πάρει καμία απόφαση ακόμα και βρίσκεται σε σκέψεις! Για όποια εξέλιξη εννοείται πως θα σας αποκαλύψω τα πάντα πρώτη εδώ στο youweekly.gr και το Vanda’s blog…

No Comments Yet

Comments are closed