Στα άκρα η σύγκρουση Μπουτάρη με Αβραμόπουλο – Βαρείς χαρακτηρισμοί ένθεν και ένθεν

Για υπόγεια συνεννόηση με την παράταξη του Σταύρου Καλαφάτη κατηγόρησε τους αποστασιοποιημένους απο την “Πρωτοβουλία” δημοτικούς συμβούλους ο Γιάννης Μπουτάρης. “Ο καθένας για δικούς του λόγους κάνει αντιπολίτευση. Άλλους λόγους έχει ο Αβραμόπουλος, άλλους ο Κουράκης, άλλους ο Αρβανίτης. Δεν είναι καν ομαδοποιημένοι και δεν φορούν παντελόνια. Θα μπορούσαν να αποστασιοποιηθούν πλήρως και να πουν «δεν θέλουμε να είμαστε στην Πρωτοβουλία». Το ότι ίδρυσαν την Πρωτοβουλία δεν σημαίνει ότι και οι ίδιοι δεν την καταστρέφουν. Εγώ έδωσα σε Αβραμόπουλο και Κουράκη συγκεκριμένες ευθύνες και δεν τις δέχτηκαν. Στην τελική, δήμαρχος είμαι εγώ. Δεν είμαι ούτε αυταρχικός, ούτε τίποτα. Απλά εάν δεν γίνει κάτι στην πόλη, θα λένε «ο Μπουτάρης δεν τα έκανε καλά»», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ “Πρακτορείο”.

Το γάντι σήκωσε ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος σημειώνοντας πως “μόνο λύπηση μπορούν να μου προκαλέσουν τα χυδαία ξεσπάσματα ενός ανθρώπου που παραληρεί” και προσθέτοντας, μεταξύ άλλων: “Δεν θέλω ούτε να αντιπαρατεθώ μαζί του ούτε και να του απαντήσω –τι να πεις σε κάποιον που αδυνατεί να αντιληφθεί τη σοβαρότητα των προβλημάτων της πόλης και ξεσπάει κάθε τόσο, προσβάλλοντας ανθρώπους.
Στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Γ. Μπουτάρης, πιστεύω ότι έχει κυρίως ανάγκη προστασίας και ίσως αυτό θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους όσοι βαυκαλίζονται ότι αποτελούν το …στενό του κύκλο”.

No Comments Yet

Comments are closed