Στ. Θεοδωράκης: «Στήριξη στο Μακεδονικό δε σημαίνει συμπόρευση με ΣΥΡΙΖΑ»

«Στόχος μου είναι ο νέος φορέας να γίνει ένα πραγματικό Κίνημα Αλλαγής» ξεκαθάρισε την Πέμπτη μέσω του ΣΚΑΪ ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι το Ποτάμι δεν ενδιαφέρεται για την επιτυχία του ΚΙΝΑΛ με όρους παλαιοκομματισμού, σημειώνοντας ότι η σύμπραξη ΔΗΣΥ και Ποταμιού αξιολογείται διαρκώς και καθημερινά και βγαίνουν συμπεράσματα. «Δεν με ενδιαφέρει προσωπικά η πολιτική καριέρα» τόνισε.
«Ιδρώνω να κάνουμε μεγάλο το Κίνημα Αλλαγής, για να είναι και ‘’Κίνημα’’ και ‘’Αλλαγής’’… Δεν μού αρκεί το ‘’να φύγουν αυτοί για να έρθουν οι άλλοι’’, θέλω μεταρρυθμίσεις και πραγματική αλλαγή» επισήμανε.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι εάν η κυβερνητική λύση στο Μακεδονικό ικανοποιεί το Ποτάμι θα στηριχθεί, εφόσον τα Σκόπια πείσουν εμπράκτως ότι εγκαταλείπουν τις αλυτρωτικές βλέψεις, σημειώνοντας ότι η αλλαγή πινακίδων και ταμπελών στην ΠΓΔΜ είναι καλό στοιχείο. «Δεν βλέπω την πολιτική με τα μάτια του… θιγμένου για να πάρω την εκδίκησή μου από τον ΣΥΡΙΖΑ, παρότι έχω ενοχληθεί μαζί τους» αποσαφήνισε.

Όπως ανέφερε με νόημα ο επικεφαλής του Ποταμιού, «δεν θα γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ επειδή θα στηρίξουμε απόφαση για λύση του Μακεδονικού, αυτό να το έχουν στο μυαλό τους όλοι, φίλοι και αντίπαλοι».

Η στήριξη της επίλυσης στο Μακεδονικό, διευκρίνισε, δεν σημαίνει ότι εντάσσομαι στο σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ, μας χωρίζει μεγάλη απόσταση. «H κυβέρνηση αυτή επαναλαμβάνει τον κακό εαυτό των προηγούμενων κυβερνήσεων στο δημόσιο, στην υπερφορολόγηση κλπ.» παρατήρησε ο κ. Θεοδωράκης.

Πηγή: skai.gr

No Comments Yet

Comments are closed