Στ. Θεοδωράκης: «Δεν είμαι ρεζέρβα, δεν μπαίνω στην κυβέρνηση, δεν θα αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας»

«Ο Τσίπρας είναι αντίπαλος μου. Ήμουν ξεκάθαρος και στη συνέντευξή μου ότι δεν είμαι ρεζέρβα, ότι δεν μπαίνω στην κυβέρνηση, άρα δεν θα αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Realfm».

«Όταν κατηγορείς τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για μια θεσμική αμετροέπεια και μια θεσμική εκτροπή σε μερικά ζητήματα, δεν αντιγράφεις και εσύ αυτή τη συμπεριφορά. Εγώ δεν θέλω να μοιάσω στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δεν θέλω να επαναλάβω τα λάθη, που έγιναν στην περίοδο της αντιπολίτευσης τους, της άρνησης κάθε μορφής διαλόγου», επισήμανε ο κ. Θεοδωράκης.

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του Ποταμιού αναρωτήθηκε σχετικά με την συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό λέγοντας πως «κάθε φορά για να κάνω μια κίνηση, ένα βήμα μπροστά πρέπει να κοιτάω δίπλα μου πως θα το χαρακτηρίσει το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα; Μετά θα είμαστε όλοι στην ακινησία».

Όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόνισε πως χρειάζεται μια παύση για να δει τις ευθύνες της η πολιτεία. Δεν αρκεί, πρόσθεσε, να δυσανασχετεί η κυβέρνηση με αυτό που συμβαίνει, είτε δεν έκανε αυτά που έπρεπε, είτε έκανε λάθος κινήσεις, αλλά πρέπει να κάνει τις τολμηρές κινήσεις που πρέπει τις επόμενες ημέρες, να εφαρμοστούν οι κανόνες και οι νόμοι.

«Δεν εφαρμόζεται ο νόμος στο τσιγάρο, πως να εφαρμοστεί ο νόμος στο ποδόσφαιρο», συμπλήρωσε.

Στο τέλος, ερωτηθείς για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο κ. Θεοδωράκης απάντησε πως «Είναι από τις σοβαρότερες κρίσεις. Ο Ερντογάν, που υπαγορεύει τη στάση της δικαιοσύνης, νομίζω θα κρατήσει σκληρή στάση απέναντι στους δύο Έλληνες, πράγμα που θα μας δυσκολέψει για τις επόμενες κινήσεις μας».

No Comments Yet

Comments are closed