Σπυράκη: Η αβεβαιότητα στην χώρα έχει σοβαρές συνέπειες στα εθνικά θέματα και στην οικονομία

‘Η αβεβαιότητα στην χώρα έχει σοβαρές συνέπειες στα εθνικά θέματα και στην οικονομία, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη και πρόσθεσε: «Η κατάσταση αυτή είναι αποκλειστική ευθύνη του κ. Τσίπρα. Η χώρα έχει ανάγκη από ισχυρή κυβέρνηση για να επαναφέρει τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Κάθε μέρα που παραμένει αυτή η κυβέρνηση ζημιώνεται ο τόπος».

Σε ερώτηση για το αν η ΝΔ προχωρήσει σε πρόταση δυσπιστίας, η κ. Σπυράκη σημείωσε ότι η ΝΔ έχει όλα τα πολιτικά και θεσμικά όπλα στο τραπέζι, θα πράξει ό,τι πρέπει όταν πρέπει.

Αμαφορικά με την επίσκεψη της καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ και τημ επικείμενη συνάντησή της με τον πρόεδρο της ΝΔ όπου θα συζητηθεί και το Σκοπιανό, η κ. Σπυράκη δήλωσε: Οι επισκέψεις ξένων ηγετών είναι ευπρόσδεκτες, είπε η κ. Σπυράκη και πρόσθεσε ότι η κ. Μέρκελ γνωρίζει τις θέσεις της ΝΔ για το Σκοπιανό και ο κ. Μητσοτάκης θα τις επαναλάβει. Όσο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επανέλαβε ότι η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη Συμφωνία ούτε σε αυτή ούτε στην επόμενη Βουλή. Σημείωσε πως ο κ. Μητσοτάκης ότι λέει δημόσια το λέει και στις κατ ιδίαν συζητήσεις του. Ωστόσο, πρόσθεσε, το Σκοπιανό δεν θα είναι το μοναδικό θέμα της συνάντησης.

Η κ. Σπυράκη τέλος κατήγγειλε την κυβέρνηση για φωτογραφικές διατάξεις, copy paste, όπως ανέφερε, στην τοποθέτηση γενικών γραμματέων στα υπουργεία Περιβάλλοντος και Μεταναστευτικής Πολιτικής.

No Comments Yet

Comments are closed