Σπουδαία νέα: Άνοιξε στη χώρα μας πάμφθηνη εταιρεία αθλητικών ρούχων!

Από την Αμερική αλλά από τον χώρο της αθλητικής ένδυσης η νέα άφιξη. H Under Armour είναι μία σχετικά νέα εταιρεία καθώς δημιουργήθηκε πριν από 20 χρόνια από τον 23χρόνο τότε Kevin Plank. Τα τελευταία χρόνια η ανάπτυξη της είναι ταχύτατη και ήδη έχει αρχίσει να αποτελεί ένα μόνιμο πονοκέφαλο στους εδραιωμένους παίκτες του χώρου.

Στην Ελλάδα τα προϊόντα της είχαν μία μικρή παρουσία η οποία όμως έχει αρχίσει να γίνεται πιο αισθητή καθώς την αντιπροσωπεία ανέλαβε ο όμιλος Φάις γνωστότερος από την πάλαι ποτέ εισηγμένη στο χρηματιστήριο Elmec Sport, η οποία μεταξύ των άλλων εισήγαγε τότε και τα Nike στην Ελλάδα.

Αποτέλεσμα εικόνας για under armour greece

Τα σχέδια για το νέο σήμα που ενέταξε στο χαρτοφυλάκιο της Faisgroup (σ.σ. έχει ήδη την Mango, τα αθλητικά Rrince και τις μοτοσυκλέτες Indian καθώς και συνεργασία με adidas και puma) κάνουν λόγο για ταχεία ανάπτυξη με το πρώτο κατάστημα να ανοίγει τις πόρτες του πριν από λίγες ήμερες στην Λεωφ. Κηφισίας 338 στη Νέα Ερυθραία (σ.σ. απ’ όπου και η φωτογραφία) ενώ σύντομα αναμένεται να ανοίξουν και σε άλλες περιοχές της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας

No Comments Yet

Comments are closed