Σωστή αγορά σακ βουαγιάζ ή χειραποσκευής πριν το ταξίδι σας

Ετοιμάζετε το ταξίδι σας και συνειδητοποιήσατε ότι εκτός από την βαλίτσα χρειάζεστε κι άλλα…μπαγκάζια; Το ηλεκτρονικό κατάστημα Bags Corner θα σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από βαλίτσες και αξεσουάρ που θα χωρέσουν μέσα όλα τα πράγματα της τελευταίας στιγμής, τα εύθραυστα, τα πολύ μεγάλα, τα πολύ μικρά.

Σακ βουαγιάζ Osprey Transporter 65 Lt

Η Osprey είναι πρωτεργάτρια στα είδη ταξιδιού και ιδιαίτερα στα casual, όπως τα σακ βουαγιάζ που είναι χρηστικά και πολύ λειτουργικά για κάθε μετακίνηση και με το αεροπλάνο!

Βρείτε εδώ το κόκκινο της Osprey που γίνεται και σακίδιο πλάτης και διαθέτει αποσπώμενους ιμάντες πλάτης, χειρολαβές και είναι αδιάβροχο. Βολικές διαστάσεις (μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν σακ βουαγιάζ καμπίνας) και αξεπέραστη ποιότητα. Στην μεγάλη ποικιλία θα βρείτε και σακ βουαγιάζ με ρόδες.

Βαλίτσα καμπίνας

Αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο και εκτός από τη μεγάλη βαλίτσα χρειάζεστε και μία χειραποσκευή ή μόνο αυτή -αν το ταξίδι σας είναι σύντομο- δεν έχετε παρά να επιλέξετε μία βαλίτσα χειραποσκευή της American Tourister!

Το σκληρό περίβλημα και ο τηλεσκοπικός μηχανισμός τρόλεϊ με κλειδαριά TSA είναι μερικά από τα πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά της βαλίτσας. Βρείτε την εύκολα και γρήγορα και πηγαίνετε παντού μαζί της.

Στο online κατάστημα Bags Corner μπορείτε να βρείτε κορυφαία είδη ταξιδιού και αξεσουάρ με άμεση αποστολή στην πόρτα στην σε Αθήνα και όλη την Ελλάδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε, να ψάξετε, να βρείτε και εν τέλει να αγοράσετε αυτό που πραγματικά καλύπτει τις ανάγκες σας.

No Comments Yet

Comments are closed