Σκηνές πανικού σε πτήση της Delta: Το αεροπλάνο έχασε ύψος 30.000 ποδών σε 7 λεπτά! (βίντεο)

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν οι επιβάτες μιας πτήσης της Delta, όταν το αεροσκάφος «έπεσε» κατά 30.000 πόδια μέσα σε επτά λεπτά!

Η πτήση της Delta πραγματοποιούσε δρομολόγιο από την Ατλάντα για το Φορτ Λόντερντεϊλ και μέχρι τα μέσα της διαδρομής όλα κυλούσαν φυσιολογικά.

Σε ανύποπτο χρόνο, ωστόσο, και ενώ βρισκόταν σε ύψος 39.000 ποδιών (11.900 μέτρα), το αεροσκάφος άρχισε να χάνει ύψος και μέσα σε λίγα λεπτά «έπεσε» στα 10.000 πόδια!

Οι επιβάτες της πτήσης παρακολουθούσαν έντρομοι την απότομη καθοδική πορεία και σύμφωνα με μαρτυρίες πολλοί εξ αυτών προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους για να τους αποχαιρετίσουν, καθώς ήταν βέβαιοι ότι θα συντριβούν.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση εμφάνισε πρόβλημα στη συμπίεση της καμπίνας και τελικά έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Τάμπα της Φλόριντα.

Εικόνα από το εσωτερικό του αεροσκάφους της Delta:

Ενας από τους επιβάτες μίλησε σε τηλεοπτικά δίκτυα για όσα έζησε στην εφιαλτική πτήση. Οπως εξήγησε, αντιλήφθηκε την απότομη απώλεια ύψους και τότε έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου από την οροφή. «Επικράτησε χάος μεταξύ των επιβατών. Επικοινώνησα με την κοπέλα μου και τους γονείς μου και τους είπα πως κάτι πολύ τρομακτικό συμβαίνει» υποστήριξε.

 

Σύμφωνα με επιβάτες, μια από τις αεροσυνοδούς της πτήσης της Delta προσπαθούσε μάταια να ηρεμήσει τους επιβάτες, φωνάζοντας από τα μεγάφωνα «μην πανικοβάλλεστε».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι κατά το συμβάν δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επιβάτες.

Πηγή: iefimerida.gr
No Comments Yet

Comments are closed