Η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Τσακαλώτος…

Νέο επικό λογοπαίγνιο του Ευκλείδη Τσακαλώτο με αναφορές σε σταρς του Χόλιγουντ και παραλληλισμούς με την κυβέρνηση. «Η κυβέρνηση μοιάζει με την Τζούλια Ρόμπερτς. Μπορεί να την ερωτευτούν όλοι. Και ο Μπραντ Πιτ και ο Κουασιμόδος», είπε  σήμερα ο υπουργός οικονομικών απαντώντας σε σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη και του Κώστα Τασούλα ότι η πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς δέχεται τα συγχαρητήρια του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ.

Σημειώνεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ότι ο ίδιος ήταν πάντα υπέρ του ΝΑΤΟ. «Εγώ πάντα με το ΝΑΤΟ ήμουν αλλά έπρεπε να έρθει η κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστερά για να μας δώσει ο γραμματέας του ΝΑΤΟ συγχαρητήρια. Μέχρι να έρθει η αριστερά ποτέ γραμματέας του ΝΑΤΟ δεν έδωσε συγχαρητήρια στον Έλληνα πρωθυπουργό, το ζήσαμε κι αυτό με την κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστερά», είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Τσακαλώτος είχε κάνει και παλιότερα αίσθηση στη Βουλή. Μιλώντας για τα πλεονάσματα που θα πετύχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Κι εγώ θέλω πολλά στη ζωή. Δεν λέει κάτι αυτό», είπε πει τότε προκαλώντας πολλά σχόλια, αλλά και την απάντηση της ίδιας της στάρ του Χόλιγουντ.

No Comments Yet

Comments are closed