Συνηθισμένα ψέματα που λένε οι άντρες στις γυναίκες

Η εμπιστοσύνη είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες σε μία σχέση. Πολλές φορές όμως οι άντρες λένε ψέματα στις γυναίκες όπως επίσης και οι γυναίκες λένε ψέματα στους άνδρες. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι τα ψέματα σε μια σχέση είναι απαραίτητα. Οι γυναίκες έχουν την τάση να λένε ψέματα προσπαθώντας να κάνουν τους άλλους να αισθάνονται καλύτερα. Από την άλλη πλευρά οι άντρες λένε ψέματα συνήθως για να ανεβάσουν το εγώ τους. Ποια όμως είναι τα συχνότερα ψέματα που λένε οι άντρες στις γυναίκες;

Εγώ ήμουν ο καλύτερος

Οι άντρες συνήθως παινεύουν τον εαυτό τους έτσι ώστε να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες. Έτσι αν ακούσετε της φράσεις: Εγώ ήμουν πάντα ο καλύτερος μαθητής στο σχολείο, έβγαινα πάντα πρώτος στο τρέξιμο, στην δουλειά δεν με πιάνει κανένας, δεν καταλαβαίνω τίποτα, κ.λπ. τότε κρατήστε μικρό καλάθι.

Φυσικά και συμπαθώ τους φίλους σου

Πολλές φορές ένα από τα τελευταία πράγματα που θα παραδεχτεί ο καλός σας είναι ότι δεν συμπαθεί και τόσο πολύ τους φίλους σας. Ενώ εσείς θα διακρίνετε ένα αρνητικό κλίμα μεταξύ του εκλεκτού σας και της παρέας σας, αυτός θα ισχυρίζεται ότι όλα είναι εντάξει.

Είσαι η καλύτερη

Αυτό το ψέμα αφορά το κρεβάτι. Μη νομίζετε ότι μόνο εμείς οι γυναίκες λέμε τέτοιου είδους ψέματα. Πολλές φορές και οι άντρες που δεν θέλουν να μας στεναχωρήσουν, μας λένε είσαι η καλύτερη.

Δεν θα μπορέσω να σου τηλεφωνήσω

Αν ακούσετε τέτοιου είδους ψέμα τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Η αγάπη του καλού σας αρχίζει να ξεθυμαίνει. Όσο πιο γρήγορα μια γυναίκα αναζητήσει την αλήθεια πίσω από αυτά τα ψέματα τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσει να διορθώσει τη σχέση ή αν είναι απαραίτητο να την τελειώσει.

Όχι το φόρεμα δεν φαίνεται και τόσο σφιχτό

Αυτά είναι καλά ψέματα. Ο καλός σας νοιάζεται για σας και προσπαθεί με ψέματα να σας τονώσει το ηθικό. Άραγε όταν εμείς οι γυναίκες λέμε ” θέλω να μου πεις την αλήθεια ” το εννοούμε πράγματι;

Αγάπη μου θα κόψω το γρασίδι όταν τελειώσω τη δουλειά μου

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που απασχολούν περισσότερο τους άνδρες ακόμα και αν είναι μετά να αντιμετωπίσουν την οργή σας ή την γκρίνια σας όπως οι ίδιοι την αποκαλούν, οπότε δεν διστάζουν να σας πουν ψέματα.

Αγάπη μου θα πάω εγώ βόλτα τα παιδιά στο πάρκο, όταν βελτιωθεί ο καιρός

Αν ακούσετε αυτή την πρόταση ενώ ο άντρας σας φοράει το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας και είναι έτοιμος να πάει στο γήπεδο, τότε μην περιμένετε και πολλά. Το πιθανότερο είναι να μην θυμάται καν ότι έκανε τέτοια πρόταση.

No Comments Yet

Comments are closed