Συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών στη Μάνδρα καθώς δεν είναι ακόμη προσβάσιμοι όλοι οι χώροι

Σε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες αναγγελιών ζημιών από τους πληγέντες της Μάνδρας Αττικής προς τις ασφαλιστικές εταιρείες και συνεχίζεται η καταγραφή τους καθώς δεν είναι ακόμη προσβάσιμοι όλοι οι χώροι στους πραγματογνώμονες και τους εκτιμητές, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι «για άλλη μια φορά οι ασφαλιστικές εταιρείες θα ενεργήσουν με κύριο γνώμονα την ευαισθησία και κατανόηση απέναντι στους πληγέντες ασφαλισμένους τους, επιταχύνοντας τις διαδικασίες και διευκολύνοντάς τους όπου είναι εφικτό».

Μία επιπλέον πρωτοβουλία της Ένωσης είναι η συγκέντρωση πόρων που θα διατεθούν στους δήμους Μάνδρας και Νέας Περάμου, ανάλογα με τις ανάγκες των κατοίκων και των τοπικών αρχών.

Με αυτόν τον τρόπο η Ένωση σημειώνει ότι: «ως εκπρόσωπος του κλάδου και στο πλαίσιο της ευθύνης της απέναντι στην κοινωνία όταν αυτή δοκιμάζεται, θα συμβάλλει επιπλέον στην προσπάθεια για άμεση αποκατάσταση της περιοχής αλλά κυρίως στη γρήγορη επιστροφή των κατοίκων στην κανονικότητα της καθημερινότητάς τους».

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή της, στις οικογένειες των θυμάτων στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής.

No Comments Yet

Comments are closed