Συνάντηση με τους γονείς των δύο στρατιωτικών είχε ο Φώτης Κουβέλης

Στην Ορεστιάδα βρέθηκε σήμερα ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης προκειμένου να συναντηθεί με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης εδώ και 12 μέρες.

Ο κ. Κουβέλης συζήτησε με τους γονείς για την κατάσταση που έχει διαμορωθεί, ενώ τους διαβεβαίωσε πως η Ελληνική πλευρά κάνει ότι είναι δυνατόν για να επιστρέψουν τα δύο παιδιά στην πατρίδα.

«Είναι συστηματική και επίμονη η προσπάθεια που καταβάλουμε. Αντιλαμβάνομαι ότι πονάτε, όλοι πονάμε για την υπόθεση αυτή, πολύ περισσότερο εσείς. Η διαβεβαίωση μας προς εσάς είναι ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και να είστε βέβαιοι ότι το κάνουμε επίμονα και συστηματικά. Οι προσπάθειες συνεχίζονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή των δύο παιδιών στην πατρίδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Στη συνέχεια, η μητέρα του λοχία ΕΠΟΠ, Δημήτρη Κούκλατζη ξέσπασε ρωτώντας τον υπουργό «Αν ήταν δικό σας παιδί κύριε υπουργέ τι προσπάθειες περισσότερες θα κάνατε; Δεν μπορώ», χωρίς ωστόσο να πάρει κάποια απάντηση στο διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες.

No Comments Yet

Comments are closed