Σημερινός δήμαρχος σε… χρέη αντιδημάρχου από την 1η Σεπτεμβρίου

Τη θέση του αντιδημάρχου Πολιτισμού αναμένεται να λάβει από την 1η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία όπου θα αναλάβουν οι νέες διοικήσεις των δήμων, ο σημερινός μεταβατικός δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ηλίας Ζιακούλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του myportal.gr ο κ. Ζιακούλης, ο οποίος μετά την παραίτηση του Αστέριου Γαβότση μέσω ψηφοφορίας αναδείχθηκε δήμαρχος, έχει δώσει τα χέρια με τον νέο δήμαρχο Παντελή Τσακίρη και από την 1η Σεπτεμβρίου μετακομίζει στο ισόγειο του δημαρχείου όπου βρίσκεται η αντιδημαρχία Πολιτισμού.

Ο κ. Ζιακούλης δεν είναι ο μοναδικός από την παράταξη του παραιτηθέντα δημάρχου που θα αναλάβει θέση ευθύνης στη διοίκηση του Π. Τσακίρη καθώς και ο σημερινός πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου θα αξιοποιηθεί σε ανάλογη θέση ευθύνης.

Σχεδόν σίγουρη είναι και η αξιοποίηση των δημοτικών συμβούλων που εκλέχθησαν με την παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» Δ. Ιωσηφίδη και Αθανάσιο Μοδίτση ενώ ο σημερινός αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ε. Καραστερίου έχει διαχωρίσει τη θέση του από τους υπολοίπους τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί κάποια θέση ευθύνης ωστόσο, όπως έχει πει σε δικούς του ανθρώπους, θα βοηθήσει τη νέα διοίκηση, υπερψηφίζοντας στο δημοτικό συμβούλιο όσες προτάσεις της είναι προς όφελος των συμπολιτών του.

Στη νέα διοίκηση θέση αναμένεται να λάβει και ο σημερινός αντιδήμαρχος Οικονομικών Παναγιώτης Κοιτσίδης ο οποίος δεν συμμετείχε στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα βρεθεί στο πλευρό του νέου αντιδημάρχου Οικονομικών ως ειδικός σύμβουλός του.

No Comments Yet

Comments are closed